Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Volume-Lift

6termék 16

Hyaluron-Filler+Volume Lift feszesebb bőr – kifejezőbb arc!


A bőr megereszkedése és rugalmasságának csökkenése sokaknak jelent gondot, ezért az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsalád egyszerre hat az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre. Az idő múlásával a bőr veszít rugalmasságából, és az arcbőr megereszkedetté válhat. Ennek oka, hogy csökken azoknak a természetes anyagoknak a szintje, amelyek a bőrt feszessé és sima tapintásúvá teszik.


A klinikailag tesztelt Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsaládot arra fejlesztették ki, hogy célzott módon a bőrnek azokra a rétegeire hasson, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. A rendkívül hatékony magnolol a feszességet adó sejteknek a méretét és a számát egyaránt növeli*. Az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását*, míg a hialuronsav javítja a nedvességmegtartó képességet, ezáltal segít feltölteni a bőrt és csökkenti a ráncok mélységét.


*In vitro vizsgálatok igazolják


Az Eucerin Volume-Lift termékcsalád központi összetevője általában az arckrémekben és szérumokban található oligopeptidek, melyek serkentik a bőr természetes kollagéntermelését. A kollagén az egyik legfontosabb fehérje a bőr számára, amely felelős a bőr szerkezetének és rugalmasságának fenntartásáért. Az oligopeptidek segítik a bőrt abban, hogy megújuljon és tömörebbé váljon, így javítva annak megjelenését és textúráját.


Emellett az Eucerin Volume-Lift termékek gyakran tartalmaznak más hatóanyagokat is, mint például a hialuronsav, amely intenzív hidratálást biztosít, és segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. A hialuronsav a bőrben található természetes hidratáló anyag, és képes magához vonni a vizet, így feltöltve a bőrt és csökkentve a ráncok megjelenését.
A Volume-Lift termékek különleges formulációkat kínálnak az arcbőr rugalmasságának és feszességének javítására, valamint az arc kontúrjainak megemelésére és megőrzésére. Ezek a termékek könnyen beépíthetők a napi bőrápolási rutinba, és alkalmasak minden bőrtípusra.


Összességében az Eucerin Volume-Lift egy korszerű és hatékony megoldást kínál azoknak, akik szeretnék fokozni az arcbőrük feszességét és volumenét, valamint javítani az arc kontúrjait és vonalait. A Volume-Lift termékek klinikailag tesztelt és bőrgyógyászatilag tesztelt formulációkat kínálnak, amelyek hozzájárulhatnak a bőr fiatalságának megőrzéséhez és a friss, fiatalos megjelenéshez.