Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Nutritic Intense

2termék 12

Egy hatákony és mélyen tápláló krémet keresel száraz arcbőrödre?

Bemutatjuk a La Roche Posay Nutric Intense termékcsaládot!

A La Roche-Posay megalkotott egy olyan tápláló krémet, amely minden eddiginél hatékonyabban enyhíti és nyugtatja a száraz és érzékeny bőr kellemetlen tüneteit. A Nutric Intense termékek hatékonyan segítenek helyreállítani a bőr hidrolipid rétegét és erősíteni annak védőgátját, így megelőzve a szárazságot, a feszülést és a bőrirritációt.

A termékcsaládban 2 termék található meg, amelyek textúrájukban különböznek.
Mindkét termék intenzíven táplálja és nyugtatja a bőrt. Kényelmes bőrérzetet biztosít és védi a bőrt. Kellemesen friss és kényelmes textúrájú krém.

Három fő összetevőt tartalmaznak:
MP lipidek biomimetikus hatóanyagok, amelyeket először alkalmaznak dermokozmetikumokban. Az atópiára irányuló kutatásokból erednek.

Hármas hatásúak:
1. Hozzájárulnak az ajkak saját lipidtermeléséhez.
2. Segítik a természetes hidratáló faktorok (NMF) termelődését.
3. Támogatják az ajkak szerkezetét.

Shea vaj hozzájárul a hidrolipidréteg helyreállításához lipidpótló, tápláló és nyugtató tulajdonságai által.

Glicerin intenzíven hidratálja a bőrt.

Fontos megjegyezni, hogy a Nutritic Intense termékcsalád formulái hipoallergének és nem komedogének, így biztonságosan használhatóak még az érzékeny bőrű egyének számára is. Emellett a termékek mentesek a parabénektől és egyéb potenciálisan irritáló anyagoktól, így ideálisak mindennapi használatra is.

Összességében a La Roche-Posay Nutritic Intense termékcsalád kiváló választás mindenki számára, aki hatékony és kíméletes megoldást keres a nagyon száraz és érzékeny bőr intenzív táplálására és hidratálására.