Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Dermocapillaire

7termék 17

Egészséges fejbőr és haj? Válaszd az Eucerin Dermocapillaire termékcsaládot!


Az Eucerin Dermocapillaire egy különleges bőrápolási termékcsalád, amelyet kifejezetten a fejbőr és a hajproblémákkal küzdő emberek számára terveztek. Az Eucerin DermoCapillaire termékek enyhítik a fejbőr mikrogyulladásait, melyek kulcsszerepet játszanak az olyan problémák kialakulásában, mint a korpa, a fejbőr szárazsága és viszketése vagy irritáltsága. A samponok segítenek helyreállítani a fejbőr egészséges egyensúlyát és a gyökértől a hajvégekig ápolják a hajszálakat.


Megoldást kínál több típusú fejbőr problémára! Szerezd be az Eucerin Dermocapillaire termékeket a Pirulafutáron!


A Dermocapillaire termékcsaládot azoknak fejlesztették ki, akik érzékeny fejbőrrel rendelkeznek, vagy olyan problémákkal küzdenek, mint a korpásodás, a szárazság, az irritáció, hajhullás vagy más haj- és fejbőrrel kapcsolatos állapotok. A Dermocapillaire termékek célja, hogy hatékonyan és kíméletesen kezeljék ezeket a fejbőrrel kapcsolatos problémákat, miközben hozzájárulnak a haj és a fejbőr egészségének fenntartásához.


Az Eucerin DermoCapillaire pH5 kímélő sampon segít megőrizni bőré természetes pH-értékét.


Az Eucerin DermoCapillaire pH5 kímélő sampon érzékeny fejbőrre, valamint az Eucerin DermoCapillaire Extra kímélő sampon túlérzékeny fejbőrre irritációt okozó összetevők nélkül lett kifejlesztve, hogy fejbőrét a szükséges gyengédséggel tisztítsa.


Az Eucerin Dermocapillaire formulációi olyan hatóanyagokat tartalmaznak, mint az urea, a licochalcone A, az APG komplex (aminosavak, polidocanol, zink-pikolinát), panthenol és más, a fejbőr és a haj egészségét támogató összetevők. Ezek az összetevők célzottan működnek együtt, hogy csökkentsék a korpásodást, enyhítsék az irritációt, hidratálják a fejbőrt és megakadályozzák a szárazságot.


A Dermocapillaire termékek között megtalálhatóak samponok, kondicionálók, hajkúrák és más specifikus kezelések, amelyek mindegyike a különböző fejbőrproblémákra fókuszál. Az érzékeny bőrre való tekintettel az Eucerin elkerüli a színezőanyagokat, parabéneket és más potenciálisan irritáló anyagokat, így ideális választás azoknak, akiknek különleges figyelmet kell szentelniük fejbőrük egészségére.


Az Eucerin Dermocapillaire termékeket könnyű használni a mindennapi hajmosási rutinban, és hosszú távon hozzájárulhatnak a fejbőr és a haj egészséges állapotának fenntartásához. Ajánlott mindenkinek, aki komolyan veszi a fejbőr- és hajápolást, és szüksége van egy olyan termékvonalra, amely figyelembe veszi az érzékeny bőrt és a specifikus igényeket.