Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

JUTAVIT LUCOVITAAL SZEMOLCSIRTO 2ML
JUTAVIT LUCOVITAAL SZEMOLCSIRTO 2ML
3 569 Ft

JUTAVIT LUCOVITAAL SZEMOLCSIRTO 2ML

Közönséges szemölcsök fájdalommentes kezelésére kézen és lábon.
Elérhető kiszerelések
2 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Raktáron
3 569 Ft
Részletek
Alkalmazása:
  • A Szemölcs eltávolító egy orvostechnikai eszköz a közönséges szemölcsök kezelésére. Monoklór-ecetsavat tartalmaz, amely lebontó hatással van a bőrre. A szemölcs rétegről rétegre feloldódik. A monoklór-ecetsav biztosítja, hogy a szemölcsvírust tartalmazó sejtek eltűnjenek.
  • Helyezze az ecsetelő üveget szilárd talajra, amely képes ellenállni a maró folyadéknak. Kerülje a ruhákkal, textíliákkal vagy asztalterítőkkel való érintkezést. Az ecsetelős üveget a kupak lenyomásával és az óramutató járásával ellentétes irányú elforgatásával nyithatja fel. Mielőtt teljesen eltávolítaná a kupakot az ecsetelős üvegről, bőségesen kenje be vazelinnel vagy cink kenőccsel a szemölcsöt körülvevő egészséges bőrfelületet. Távolítsa el a kupakot az ecsetelős üvegről. Ezután a spatula segítségével vigyen fel egy kis mennyiségű Szemölcs eltávolítót a szemölcsre (ne hagyja, hogy a folyadék lecsepegjen). Ügyeljen arra, hogy a Szemölcs eltávolítót csak a szemölcsre kenje, és ne dörzsölje be a szemölcsöt egynél többször. Hagyja egy pillanatra megszáradni, és ne takarja le a szemölcsöt.
Használat után gondosan zárja le az ecsetelős üveget. A folyadéknak egy hétre van szüksége, hogy feloldja a szemölcs felső rétegét, így az alkalmazás után nem lesz azonnali eredmény.

A Szemölcs eltávolítót nem szabad egy héten belül egynél többször* alkalmazni.

*A szemölcs méretétől és vastagságától függően előfordulhat, hogy egy hét elteltével meg kell ismételni a Szemölcs eltávolító kezelést. A szemölcs fertőző, ezért nem javasoljuk egynél több személynek a termék közösen való használatát.

A Lucovital szemölcs eltávolító csak a következők figyelembe vételével alkalmazható: Közönséges szemölcs (verruca vulgaris)

Adatok
Cikkszám
ND52870
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!