Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

RAPICHEK INFLU A/B+ COVID-19/RSV ONELL.TESZT
RAPICHEK INFLU A/B+ COVID-19/RSV ONELL.TESZT
2 999 Ft

RAPICHEK INFLU A/B+ COVID-19/RSV ONELL.TESZT

Az angol RapiChek az első márka Európában, amely egyszerre kínál két önmintavételre regisztrált kombinált tesztet is, mindkettő alkalmas az Influenza A/B és a COVID-19 differenciált kimutatására, az egyik az RSV vírus azonosítására is.

Elérhető kiszerelések
1 db
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND52347
Raktáron
2 999 Ft
Részletek

Termékismertető:

Csak 2-4 cm mélyen az elülső orrüregben (nem orrgarati PCR) vett minta révén gyorsan, fájdalommentesen kideríthetjük, hogy mely vírussal fertőződtünk meg. Ilyenkor minden perc számít, célszerű mielőbb megkezdeni a helyes kezelést.


Magyarországon az RSV vírus okozza az 5 év alatti gyerekek légúti betegségeinek több mint 60 százalékát, és ez a korosztály 16-szor gyakrabban kerül RSV miatt kórházba, mint az influenza miatt.


Gyerekkorban, de főleg 1-2 éves kor alatt az RSV vírus különösen veszélyes, ráadásul nem létezik védőoltás és gyógyszer sem ellene.


A három vírustípus okozta fertőzések mintegy fele tünetmentes, ami észrevétlenül támogatja a terjedést felnőtt-felnőtt, felnőtt-gyerek és gyerek-felnőtt relációban egyaránt. Ezen érintkezések és fertőzések komoly veszélyeket rejtenek magukban, javasolt az óvatosság.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!