Minden 30.000.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

ARKOROYAL BIO IMMUNITE FORT AMP. 20X 10ML
ARKOROYAL BIO IMMUNITE FORT AMP. 20X 10ML
8 189 Ft

ARKOROYAL BIO IMMUNITE FORT AMP. 20X 10ML

A téli kellemetlenségek első jeleitől az Arkoroyal Immunité Fort BIO az echinaceanak köszönhetően segít a szervezet védekezőképességének támogatásában.

EP kártyára elszámolható
nem
Raktáron
8 189 Ft
Részletek

Termékismertető:

Az echinacea az 5 méhészeti termékből álló kombinációhoz társulva segít ellenállni a télnek! Az Arkoroyal® Immunité Fort BIO prémium minőségű méhpempőt tartalmaz, megőrzött tisztasággal, garantált 2,5%-os apalbumin-1-ben tartalommal.

Étrend-kiegészítő propolisszal, méhpempővel, mézzel, virágporral és echinaceával – a téli betegségek első jeleitől
Az ARKOPHARMA Laboratories kifejlesztette az ARKOROYAL® BIO IMMUNITÉ FORT AZ ELSŐ JELEKTŐL készítményt,  az echinaceából és az 5 méhészeti termékből álló komplex kombinációját: méhpempőt, zöld és barna propoliszt, manukamézet és virágport tartalmaz. Ez utóbbi segít az immunrendszer megerősítésében, az echinacea pedig támogatja a szervezet védekezőképességét a téli kellemetlen tünetek első jeleitől.

A brazil zöld propoliszt a kizárólag az Amazonasz mellett található zöld növény, a Baccharis dracunculifolia levelein található gyantából készítik a méhek. A gyanta adja a propolisz zöld színét. Az Amazonas természetes környezete ideális hely a méheknek munkájuk elvégzésére: a régióban nincs intenzív mezőgazdaság és hatalmas területein a flóra és fauna burjánzik.

A zöld propolisz flavonoidokat (a polifenolok csoportja) és vízben oldódó fenolsavakat tartalmaz. Legkiterjedtebb kutatásait Japánban végezték, amely a brazil propolisz legnagyobb fogyasztója. Japán tudósok úgy találták, hogy a zöld propolisznak különleges, értékes tulajdonságai vannak.

A barna propoliszt általában európai nyárfa bimbóiból nyerik. A kaptár „természetes pajzsaként” is emlegetik.

Méhpempő: fehérjéket, cukrokat,  lipideket, ásványi anyagokat, vitaminokat és zsírsavakat 10-HDA (10-hidroxi-dekánsav) és 10-H2DA (10-hidroxi-2-decenoic) is tartalmaz. A fő összetevő a 2,5% apalbumin-1 az Arkoroyal®* méhpempőben. Tápláló, és antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően előnyös a méhek számára. A méhpempő legalább 100-szor több apalbumint tartalmaz, mint a méz.

A manuka méz Új-Zélandon és Délkelet-Ausztráliában őshonos cserje. Leveleit gyakran teába öntik, ezért nevezik “új-zélandi teafának”. Ez a növény esztétikai értéke mellett több jótékony tulajdonsággal rendelkező egyvirágos méz forrásaként is ismert, a köznyelvben “gyógyító méz”-nek hívják.

A méhek a virágport a hátsó lábukon halmozzák fel, miközben a virágokon keresik a nektárt. Kis golyókat formálnak a virágporból, amelyeket visszavisznek a kaptárba, hogy fehérjében gazdag táplálékként használják fel. Összetételének köszönhetően a pollen erősíti az immunrendszert.

Echinacea (Kasvirág: Echinacea purpurea). A kasvirág az Egyesült Államokban a Belső-síkságon termett természetes közegében, anélkül, hogy a kanadai határtól északra vagy a mexikói határtól délre átterjedt volna. Az amerikai őslakosok a kasvirágot légúti kezelésekre alkalmazták évszázadokig. Ma a kasvirág minden mérsékelt égövi éghajlaton megterem, napos területeken, gazdag, nedves talajon. Az alkilamidokat tartalmazó kasvirág természetes védőpajzsként működik. A kasvirág gyökere könnyíti a légzést, segít a szervezetnek megőrizni természetes védekezőképességét és ellenállni a téli megbetegedéseknek.

Összetevők:
Echinacea gyökér kivonat BIO (Echinacea purpurea (L.) Moench.) – Víz – Sűrítőanyag: akácmézga BIO – Méhpempő BIO- Virágméz BIO- Narancslé koncentrátum BIO (Citrus sinensis (L.) Osbeck) – Barna propolisz kivonat BIO – Zöld propolisz kivonat BIO – Virágpor kivonat BIO – Manukaméz BIO.

A méhészeti összetevők fenntartható méhészetekből származnak.

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK NAPI 1 ADAGBAN (10 ML)
Echinacea gyökér kivonat 5,14 g
Méhpempő 500 mg
Barna propolisz kivonat 150 mg
Zöld propolisz kivonat 150 mg
Virágpor kivonat 38 mg
Manuka méz 38 mg

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Az első jelektől vegyen be egy ampullát reggelinél, lehetőleg egy pohár vízben vagy gyümölcslében hígítva (200 ml), 10 napig napig.

A szedése folytatható heti 4 ampullával 5 héten keresztül. A kúra évente többször is megismételhető. Tekintettel a termék természetes jellegére, enyhe lerakódás megjelenhet benne, ezért hígítás előtt jól rázza fel.

FIGYELMEZTETÉSEK:

12 éves kortól.

Nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt az erre vonatkozó adatok hiányában. Méhészeti termékekre allergiásoknak nem ajánlott. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot.  Ne a pohár felett törje fel az ampullát, így nem kerülhet a folyadékba üvegdarab.

Kapható 10 ampullát tartalmazó kiszerelésben.

 HASZNÁLATI TANÁCSOK

Javasolt az őszi-téli időszakban 10 napos kúra formájában szedni, szükség esetén ismételni a kúrát.
Használati utasítás

Rázza fel az ampullát használat előtt. Mivel ez egy természetes termék, némi üledéket tartalmazhat, de ez semmilyen módon nem befolyásolja a termék minőségét.

Koppintson rá az ampulla mindkét végére a mutatóujjával, hogy meggyengítse. Egy papírtörlő használatával törje le az elejét, a pohártól ellentétes irányban, hogy elkerülje az esetleges szilánkokat.

Fordítsa fel az ampullát és helyezze az elejét a pohár fölé. Törje le a másik végé is, a pohárral ellentétes irányban, papírtörlő használatával. Engedje ki a folyadékot. Adjon hozzá egy fél pohárnak megfelelő mennyiségű vizet vagy gyümölcslevet (200 ml).


Adatok
Cikkszám
ND52320
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!