Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

NESTLE BEBA OPTIPRO 4 JUNIOR ITALPOR 2+ 600G
NESTLE BEBA OPTIPRO 4 JUNIOR ITALPOR 2+ 600G
5 199 Ft

NESTLE BEBA OPTIPRO 4 JUNIOR ITALPOR 2+ 600G

A BEBA OPTIPRO 4 Junior italpor A-, C-, D-vitamint tartalmaz, valamint vas-, cink- és kalciumforrás.

Elérhető kiszerelések
600 g
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND52005
5 199 Ft
Részletek
  • A BEBA OPTIPRO 4 Junior kifejezetten kisgyermekek számára megalkotott gyerekital 2 éves kortól. A napi fél liter tejalapú táplálék két éves kor után is nélkülözhetetlen a babák egészséges fejlődéséhez.
  • A BEBA OPTIPRO 4 Junior értékes összetevői a kiegyensúlyozott étrend részeként segítik a kicsik fejlődését:
  • A-, C-, D-vitamin, cink és vas tartalma támogatja a gyermekek immunrendszerének normál működését.
  • Kalcium és D-vitamin tartalma hozzájárul a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez.
  • Kutatások igazolják, hogy életük második évét követően is a fehérje az egyik legfontosabb tápanyag a kicsik számára, melyből jellemzően azonban többet fogyasztanak a javasoltnál, ezért a megfelelő fehérjebevitelre érdemes odafigyelni ebben a korban is.


FONTOS FIGYELMEZTETÉS:
A BEBA OPTIPRO® 4 Junior 2 éves kortól adható gyerekital, nem adható anyatej-helyettesítő és -kiegészítő tápszerként az első 2 életévében. Folytasd a szoptatást, ameddig lehetséges. A változatos és kiegyensúlyozott étrend, az egészséges életmód nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez.
Egyszerre csak egy adag tápszert készíts el. Használd fel azonnal, és pontosan kövesd az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárold, hanem öntsd ki! Evés közben ne hagyd gyermeked felügyelet nélkül, mert félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat!

Allergiával kapcsolatos információk: a termék tejet, szóját tartalmaz.

Elkészítés:
Forratlan víztől, kifőzetlen cumisüvegtől vagy téves italpor hígítástól gyermeked megbetegedhet. A nem megfelelő tárolás, elkészítés és etetés a baba egészségét veszélyezteti. Gyermekektől elzárva tárolandó!
Csak a csomagolásban mellékelt adagolókanalat használd! A kelleténél több vagy kevesebb tápszerpor használata gyermeked kiszáradásához vagy súlyvesztéséhez vezethet. Ne változtass az arányokon orvosi tanács nélkül!

Tárolás:
Minden egyes használat után gondosan zárd le a tasakot és a dobozt! Száraz, szobahőmérsékletű helyen (25°C alatt) tárolandó. Hűtve tárolást nem igényel. Kérjük, óvd a terméket a hőingadozásoktól. A felbontott tasak tartalmát 3 héten belül használd fel!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!