Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

DR. THEISS BEINWELL FAJDALOM GEL 100ML
DR. THEISS BEINWELL FAJDALOM GEL 100ML
2 209 Ft

DR. THEISS BEINWELL FAJDALOM GEL 100ML

Akut izom- és ízületi fájdalmak kezelésének támogatására Árnika-kivonattal, valamint törpefenyő-, rozmaring- és zsálya-olajjal.
Elérhető kiszerelések
100 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND51750
Raktáron
2 209 Ft
Részletek
Alkalmazás módja: Igény szerint vigyen fel legfeljebb naponta 3 alkalommal egy 1-2 cm-es hosszúságú gélt a fájó területre, és masszírozza be. A gél masszázskezelés részeként is használható az érintett területen. Tompa sérülések esetén, mint például zúzódás, a masszázst legkorábban 48 óra múlva lehet elkezdeni.  

Összetétel: Víz, denaturált alkohol, PEG-60 hidrogénezett ricinusolaj, pantenol, aroma (árnika kivonat, rozmaringolaj, zsályaolaj, metil-szalicilát, törpefenyőolaj, kámfor, mentol), parfüm, akrilátok/C 10-13 alkil-akrilát keresztpolimer, propilén-glikol, kálium-szorbát, citromsav, allantoin, fenyőzöld színezék, nátrium-hidroxid.
 
Kiszerelés és tartalom: 100 ml gél   Alkalmazási terület: Hűsítő gél akut izom- és ízületi fájdalmak kezelésének külsőleges támogatására, különösen zúzódások, húzódások, ficamok és túlzott igénybevétel esetén.  

Ellenjavallatok: Ne használja, ha túlérzékeny bármely összetevőre.   Óvintézkedések és figyelmeztetések: - A kezelendő panaszoknak különböző okai lehetnek. Ha nem tapasztal javulást, orvoshoz kell fordulni. - Ne használja terhesség és szoptatás alatt – ha mégis szükséges az alkalmazása, csak orvosával folytatott konzultációt követően használja. - Ne használja 6 év alatti gyermekeknél; csecsemőknél és a 2 év alatti kisgyermekeknél gégegörcs léphet fel. - Kerülje a szembe jutást – ne használja az arcon vagy a nyálkahártyán. - Ne használja nyílt sebeken. - Ne használja gyógyszerekkel vagy speciális bőrápolási termékekkel egyidejűleg (legalább 24 órát várjon az alkalmazással) - Ne használja, ha Ön tüdőasztmában vagy más légúti megbetegedésben szenved. - Illóolajokat, valamint kámfort és mentolt tartalmaz.

Kölcsönhatás más szerekkel: Kölcsönhatás más szerekkel nem ismert.

Adagolási javaslat, az alkalmazás módja: Külsőleg alkalmazandó! Igény szerint vigyen fel legfeljebb naponta 3 alkalommal egy 1 - 2 cm-es hosszúságú gélt a fájó területre, és masszírozza be. A gél masszázskezelés részeként is használható az érintett területen. Tompa sérülések esetén, mint például zúzódás, a masszázst legkorábban 48 óra múlva lehet elkezdeni. Ne fedje be a kezelt bőrfelületet! Használat után alaposan mosson kezet vízzel és szappannal.  


Mellékhatások: Mellékhatás ezideáig nem ismert. Ha bármilyen váratlan mellékhatást észlel, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.   Tárolás: 5°C és 25°C között tárolandó.   Gyermekek elől elzárva tartandó!   A használati útmutató kibocsátásának dátuma: 2014. január  

Gyártja: pharma-aktiva GmbH,Eisenbahnstrasse 49, 66424 Homburg,Germany/ Németország  

Forgalmazza:    Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Michelinstr. 10, D-66424 Homburg/Németország   Magyarországon forgalmazza: Dr. Theiss Naturprodukt Kft. 1116 Budapest, Barázda utca 42.    Orvostechnikai eszköz, mely egyben gyógyászati segédeszköznek is minősül.   A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!