Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

PHYTENEO OCCUSEPT SZEMCSEPP 1X 20ML
PHYTENEO OCCUSEPT SZEMCSEPP 1X 20ML
2 749 Ft

PHYTENEO OCCUSEPT SZEMCSEPP 1X 20ML

Az orvosi szemvidító kivonatot tartalmazó szemcsepp támogató kezelésként szolgál könnyezési zavarok, száraz szem szindróma esetén, valamint a szem megnyugtatására nem fertőző eredetű kötőhártya-gyulladás, szemirritáció vagy tartós látási stressz esetén.
Elérhető kiszerelések
20 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND51483
Raktáron
2 749 Ft
Részletek

Az Occusept szemcsepp, amely az emberi szembetegségek támogató kezelésére szolgál. Különböző etiológiájú könnyezési rendellenességek, különböző etiológiájú száraz szem szindróma, bizonyos gyógyszerek szedésével vagy külső körülményekkel kapcsolatos problémák (magas hőmérséklet, szél stb.) esetén, nem fertőző eredetű akut vagy krónikus kötőhártya-gyulladás (conjuctivitis) esetén, a szem csillapítására szolgál, külső körülmények (nap, por, füst stb.) vagy kontaktlencse-viselés és hosszan tartó látási kimerültség miatti irritált szemekre. Az oldat használható a szem öblítésére, irritált szem esetén, és az idegen testek eltávolítására.

A termék alacsony viszkozitású izotóniás oldat formájában készült Euphrasia officinalis kivonattal (orvosi szemvidító) és LipoZoom lipid komponenssel. Nem tartalmaz citotoxikus tartósítószert (BAC), a tartósító hatást cink-szulfát és bórsav kombinációja biztosítja.

Orvosi szemvidítófű kivonat a szárából többek között az iridoid aucubint tartalmazza, amely összehúzó és antimikrobiális hatású.

A hypromelózz védőfóliát képez a szem felszínén.

bórsav és nátrium-tetraborát antimikotikus és antibakteriális hatású. A cink-szulfát  antimikrobiális hatású.

Az oldat a LipoZoom lipidkomponenst is tartalmazza - a tisztított szójalecitin frakcióját(foszfatidil-kolin és foszfatidil-etanol-amine). Ezek az anyagok a könnyben természetesen előfordulnak, és javítják a szem védőfóliával való fedését – meghosszabbítják a film megszakításának idejét azáltal, hogy egy lipidréteget képeznek, amely megakadályozza a párolgást és a folyamatos könnyfilmréteg felbomlását. Ez jelentősen javítja a betegek komfortérzetét könnyezési zavarokban.

A foszfatidilkolin egy foszfolipid, élőlényekben a lipidmembránok fő alkotóeleme. A foszfatidilkolin forrása főként szójabab, amelyből lecitinnel együtt nyerik, és kromatográfiás technikákkal tovább izolálják és tisztítják.

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA

1–2 csepp / 2–3 x naponta

A készítményt adagolja a kötőhártya zsákba. A termék igény szerint hosszú ideig használható.

TÁROLÁS ÉS LEJÁRAT

5-25°C közötti hőmérsékleten tárolandó. Védje a közvetlen napfénytől. Tartsa távol gyermekektől. Az eredeti csomagolásban tárolandó. Használat után szorosan zárja le, és függőlegesen tárolja. A palack felbontása után a termék 30 napig használható fel.

Lejárat: 18 hónap

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!