Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

PHYTENEO OTIC SOLUTION FULCSEPP 10ML
PHYTENEO OTIC SOLUTION FULCSEPP 10ML
3 429 Ft

PHYTENEO OTIC SOLUTION FULCSEPP 10ML

A fülcseppek alkalmasak faggyú, víz és szennyeződések eltávolítására a külső hallójáratból, a problémák (fájdalom, bőrpír, viszketés) enyhítésére és a külső hallójárat betegségeinek megelőzésére. Az egyetlen gyógyászati anyagokat tartalmazó, vény nélkül kapható fülcsepp Csehországban.
Elérhető kiszerelések
10 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Rendelhető
3 429 Ft
Részletek

Az Otic Solution olyan fülcsepp, amelyet a külső hallójáratba kell alkalmazni.

glicerin és butilén glikol keveréke lágyítja és feloldja a megkeményedett fülzsírdugót, de vízzel is elegyedik. Nedvességmegkötő képességének köszönhetően megszünteti a duzzanatot. A kolin-szalicilát hatóanyag megakadályozza a bakteriális gyulladás kialakulását vagy fejlősését, és enyhíti a gyulladás fájdalmas tüneteit. A timol hatóanyaga antibakteriális hatású, ami akkor hasznos, ha víz marad a hallójáratban, ami megfelelő környezetet teremthet a fertőzések növekedéséhez.

ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA

Pipettával cseppentsen 2-3 cseppet / 2-4 alkalommal naponta mindkét fülbe.

A csepp használata előtt melegítse fel testhőmérsékletre, például úgy, hogy a tenyerében melegíti. Az alkalmazás után legalább 10 percig ne tisztítsa meg a fület.

A folyamatos használat javasolt időtartama nem haladhatja meg az 5 napot.

RÉSZLETES HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A termék használata után a fülzsír feloldódik és szabadon kifolyik (maradványok láthatók pl. a fülkagylóban), vagy meglágyul, majd mechanikusan könnyen eltávolítható. Mechanikai eltávolítás esetén javasoljuk, hogy óvatosan használja a vattapamacsot, mert a zsírdugó nehezen hozzáférhető lehet, és mélyebbre csúszhat a hallójáratba.

 

A termék egyetlen összetevőjével sem ismert kölcsönhatás, azonban terhes vagy szoptató nők, valamint 3 év alatti gyermekek szakemberrel egyeztetve használják a terméket.

TÁROLÁS ÉS LEJÁRAT

Tartsa távol gyermekektől. Az eredeti csomagolásban tárolandó. Használat után szorosan zárja le, és függőlegesen tárolja

Lejárat: 24 hónap

Adatok
Cikkszám
ND51480
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!