Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

PLANTHE TEAFAOLAJ APOLO 15ML

Gyorsítja az irritált bőr megnyugtatását, hatékonyan kezeli és védi a bőrt, tisztítja a pattanásokat és a gombás fertőzéseket, gyógyítja a horzsolásokat.

Elérhető kiszerelések
15 ml
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND50756
Rendelhető
Részletek
Termékleírás:
Életünk során rengeteg bőrirritációval találkozunk. Pattanás, rovarcsípés, kiütés, horzsolás… és a sor a végtelenségig folytatható. Egyik sem hatalmas probléma, de miért bosszankodnánk rajta akár csak egy kis ideig is, ha a Planthé teafaolajjal felgyorsíthatjuk az irritált bőr megnyugtatását.
 
A teafaolajnak nagyfokú fertőtlenítő hatása van, olyannyira, hogy Ausztráliában gyógyszerként használták az őslakosok. A Planthé teafa olaj egyesíti a legjobb minőségű 100% -os tisztaságú ausztrál teafaolajat (Melaleuca Alternifolia) a rozmaring kivonattal, mely még jobban felgyorsítja az irritált bőr megnyugtatását, és erősíti az olaj antiszeptikus és antibakteriális hatását.
 
Az olaj kitűnő segítség gombás fertőzések esetén, így körömgomba kezelésére is nagyon hatékony. Ezen felül tisztítja és fertőtleníti a pattanásokat, gyógyítja az aftát és egyéb, kisebb bőrhibákat.
 
Alkalmazás:
Csepegtessen az ujjára vagy vattapamacsra 1-2 csepp tömény teafa olajat és külsőleg, csak az adott, problémás helyre (kiütés, rovarcsípés helye stb.) alkalmazza! Csak lokálisan alkalmazza, ne kenje nagy bőrfelületre!
 
Nagyobb bőrfelület kezelésére, vagy lábfürdőzéskor hígítva használja a teafa olajat! (Hígítási arányok: bőr – 8 csepp 1 liter vízbe, lábfürdő – 15-20 csepp 1 liter vízbe).
 
A szájüreg öblítéséhez és a teafaolajjal való gargarizálásához mindig hígítsa fel az olajat (kb. 3 csepp olajat 200 ml vízben). Soha ne nyelje le az oldatot, hanem köpje ki öblítés vagy gargarizálás után!

Tárolás:
15-25 ° C-os szobahőmérsékleten. Száraz és sötét helyen tárolja! Óvja közvetlen napsugárzástól, illetve fagytól! Az alkalmazás után mindig gondosan zárja le az eredeti csomagolást!
Figyelmeztetés:
Ne használja valamelyik összetevővel szembeni túlérzékenység esetén! Gyermekektől távol tartandó! Külső használatra szánt. Ne alkalmazza a szembe, közel a szemhez, ne alkalmazza koncentrált formában a nyálkahártyán! Az olajat a bőr védelemére és állapotának javítása érdekében alkalmazza!

Összetevők:
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Limonene, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!