Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

A.U.V. LAVET MULTIVITAMIN TABL MACSKANAK 50X
A.U.V. LAVET MULTIVITAMIN TABL MACSKANAK 50X
599 Ft

A.U.V. LAVET MULTIVITAMIN TABL MACSKANAK 50X

Multivitamin táplálékkiegészítő tabletta macskáknak.

Elérhető kiszerelések
50 db
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND49758
Raktáron
599 Ft
Részletek

Az A.U.V. Lavet Multivitamin tabletta speciálisan macskák számára lett kifejlesztve, és segít biztosítani a nélkülözhetetlen tápanyagokat és vitaminokat a macskák egészségének támogatásához. 

Ezek a multivitamin tabletták tartalmazzák azokat az esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek elengedhetetlenek a macskák megfelelő egészségéhez és jólétéhez. A vitaminok és ásványi anyagok optimális kombinációja segít erősíteni az immunrendszert, támogatja az egészséges emésztést és hozzájárul a szőrzet és bőr egészségének megőrzéséhez.

Az A.U.V. Lavet Multivitamin tabletták könnyen adagolhatóak és emészthetőek, így ideálisak a mindennapi használatra. A tabletta formája lehetővé teszi, hogy könnyedén keverhető legyen a macska táplálékába, biztosítva ezzel a szükséges tápanyagok fokozatos felszívódását.

Ezek a multivitamin tabletták különösen ajánlottak olyan macskák számára, akik nem biztosítják szervezetük számára a megfelelő táplálékot az étrendjük révén, vagy akiknek extra támogatásra van szükségük egészségük és vitalitásuk fenntartásához.

Fontos megjegyezni, hogy bármilyen táplálékkiegészítő használata előtt ajánlott konzultálni az állatorvossal, hogy biztosítsuk a megfelelő adagolást és a macska számára legmegfelelőbb táplálkozási igények kielégítését.

Az A.U.V. Lavet Multivitamin tabletta hatékony és kiegyensúlyozott táplálékkiegészítő, amely hozzájárulhat macskád általános egészségének és vitalitásának támogatásához. Az állatorvos által javasolt adagolás szerint alkalmazva a multivitamin tabletta segíthet megőrizni macskád egészségét és energiáját.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!