Kövess minket!

         

KARPAL AKUT KENOCS 50ML
KARPAL AKUT KENOCS 50ML
3 719 Ft

KARPAL AKUT KENOCS 50ML

Orvostechnikai eszköz,amely kéztő alagút szindrómával küzdő betegek kezeinek masszírozására szolgál. Csökkenti a kézfájdalmat és javítja az ujjak érzékenységét.
EP kártyára elszámolható
igen
Raktáron
3 719 Ft
Részletek
A készítmény lokálisan alkalmazandó. Vigyen fel kellő mennyiségű krémet, és körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrbe a csukló és az alkar belső oldalán. Ajánlott napi kétszeri használat, szükség esetén több, de legfeljebb napi öt alkalommal.

Tárolás: Tárolja száraz helyen, 15–25 °C között. Gyermekektől elzárva tartandó! Védje a napfénytől és erős sugárzástól!

Figyelmeztetés: Ne alkalmazza sérült bőrfelelületen! A termék nem alkalmas gyermekek számára. Ne alkalmazza nyálkahártyán, szem körül és a mellek területén! Ne használja a terméket valamelyik összetevőre való túlérzékenység esetén! Ne használja az ajánlott fogyasztási idő lejárta után! Felbontás után 6 hónapig felhasználható.

Összetétel: víz, etanol, kendermagolaj, dimetil-polisziloxán, etilcelluóz, propilénglikol, orvosi veronika-kivonat (veronica officinalis), mezei zsurló-kivonat (equisetum arvense), orvosi szemvidítófű-kivonat (euphrasia offi cinalis), közönséges komló-kivonat (humulus lupulus), kaprilsav, glicerol-monosztearát, kapril-glikol, mentol, poliakrilsav, rozmaring-olaj, metilmetakrilát, nátrium-hidroxid.


Adatok
Cikkszám
ND49693
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!