A nyári szabadságok miatt a szállítási idő 1-2 nappal hosszabb lehet!

Kövess minket!

LXR GLUKOZAMIN KOMPLEX ETRENDKIEG.KAPSZ. 120X
LXR GLUKOZAMIN KOMPLEX ETRENDKIEG.KAPSZ. 120X
5 499 Ft

LXR GLUKOZAMIN KOMPLEX ETRENDKIEG.KAPSZ. 120X

LXR GLUKOZAMIN KOMPLEX ETRENDKIEG.KAPSZ. 120X
LXR GLUKOZAMIN KOMPLEX ETRENDKIEG.KAPSZ. 120X
LXR GLUKOZAMIN KOMPLEX ETRENDKIEG.KAPSZ. 120X

Szedése javasolt, ha ízületi betegség vagy fokozott megterhelés következtében ízületi porckárosodás alakult ki, vagy ha ennek veszélye fokozottan fennáll. Az alkalmazás minimálisan javasolt időtartama 3 hónap.

Elérhető kiszerelések
120 db
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND48886
Raktáron
5 499 Ft
Részletek

Termékismertető:

Az LXR GLÜKÓZAMIN KOMPLEX az ízületek védelmére fejlesztett összetétel, mely egy készítményben tartalmazza a glükózamin-szulfátot, a kondroitin-szulfátot és az MSM-et. A kombinációt C- és D3-vitamin, valamint mangán egészíti ki. 12 éves kor felett rendszeres vagy tartós alkalmazása javasolt intenzív sport esetén, a túlsúllyal küzdőknek, az ízületeket igénybe vevő nehéz fizikai munkát végzőknek, illetve preventív jelleggel a középkorosztály kezdetétől.

A kor előrehaladtával a mozgásképesség megőrzése egyre kiemeltebb jelentőséggel bír. A mozgásmennyiség lényeges lecsökkenése ugyanis az anyagcserefunkciók általános renyhülésével jár, mely az egészségben eltöltött időt és az életkilátásokat is befolyásolhatja.

Szervezetünkben a porcsejtek újraképződése a fiatal felnőtt kor elején (20-25 éves korban) lelassul, majd leáll. Ezt követően minden életszakaszunkban csak annyi porc védhető meg, amennyi még rendelkezésre áll. Az egészséges porcsejtek életciklusa akár élethosszig kitart, ugyanakkor a porcszövet víztartó képességéért és rugalmasságáért felelős glükózamin, kondroitin és hialuronsav mennyisége az életkor előrehaladtával folyamatosan csökken. Emiatt ezen hatóanyagok optimális mennyiségben történő preventív jellegű étrendi pótlása kifejezetten hasznos már a középkorosztály, illetve a fiatal sportolók számára is. A glükózamin és kondroitin esetében nem a feleslegesen magas dózisok rövidtávú alkalmazása, hanem a jól időzített preventív gondoskodás, illetve ezen hatóanyagok ideális napi adagokban történő, minimum 3 hónapig tartó kúraszerű vagy tartósabb pótlása javasolt.

Az LXR Glükózamin Komplex kiszerelésének előnye, hogy a napi adagolást az életkorhoz és az ízületi állapothoz lehet igazítani. A készítmény hatása az LXR Hialuronsav Komplex egyidejű kombinált használatával támogatható. A mozgásszervi prevenció keretében az ízületeket védő készítmények használatát érdemes a csontsűrűség megőrzésére irányuló hatással (pl. LXR Csont Plusz Komplex) is kiegészíteni.

Összetevők:

Glükózamin-szulfát-2 KCl, kapszula anyaga: zselatin, kondroitin-szulfát, MSM, C-vitamin (aszkorbinsav), mangán-glükonát, D3-vitamin (kolekalciferol)

Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre allergiások a készítményt nem szedhetik!

Készítményeink laktóz-, glutén-, tejfehérje-, tojásfehérje- és szójamentesek.

A HATÓANYAGOK JELLEMZŐI:

Glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát: A glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát segítik az ízületi porc szerkezetének és normál funkciójának fenntartását, regenerálódását, valamint csökkentik az ízületi gyulladást és a fájdalmat.

MSM: A metil-szulfonil-metán ként tartalmaz, segíti az ízületi gyulladás megelőzését, a kialakult gyulladás csökkenését.

C-vitamin: A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

D-vitamin: A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához.

Mangán: A mangán hozzájárul a normál kötőszövetképződéshez és a normál csontozat fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Adagolás:
szokásos adagja felnőttek számára (12 éves kortól):

Fiatalok, sportolók és a középkorosztály számára naponta 1-2×1 kapszula, bőséges folyadékkal bevéve.
Idősebbek, ízületi sérültek esetén napi 2-3×1 kapszula, bőséges folyadékkal bevéve.
A készítmény alkalmazása legalább 3 hónapig javasolt!


FIGYELMEZTETÉSEK:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva tárolandó!
Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre allergiások a készítményt nem szedhetik!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!