Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

PRIMA HUGYUTI FERTOZES TESZT 3X
PRIMA HUGYUTI FERTOZES TESZT 3X
3 349 Ft

PRIMA HUGYUTI FERTOZES TESZT 3X

A gyorsteszt kimutatja a fehérvérsejtek (leukociták), fehérjék, nitritek és a vér jelenlétét a vizeletben, így diagnosztizálja, hogy fertőzéssel van-e dolgod.

Elérhető kiszerelések
3 db
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND48234
Rendelhető
3 349 Ft
Részletek

Termékismertető:
A húgyúti fertőzés a húgyutakat érintő egyik leggyakoribb betegség, melybe beletartozik a húgycső, a húgyhólyag, a húgyút és a vese. A férfiak, a nők és a gyermekek esetében is előfordulhat, bár leggyakrabban a nőket érinti a húgyúti fertőzés, miután a rövid húgycső kedvez a baktériumok behatolásának. Ugyanakkor az idős férfiaknál is fokozottan előfordulhat, ha a prosztata megnagyobbodása gátolja a vizelet szabad áramlását. Az egészséges emberek vizelete steril, azaz nem tartalmaz mikroorganizmusokat.


A húgyúti fertőzés tünetei: égető érzés vizelés közben vagy gyakori vizelési inger. Előfordul továbbá hogy a vizelet zavaros vagy erős szagot áraszt.

A húgyutak sterilen tartásának egyik legjobb módja, ha a húgyhólyagot rendszeres időközönként kiürítjük. A fertőzés általában a húgycsőben kezdődik majd a felső húgyutakon át a veséig is elterjedhet.
Húgyúti fertőzés tesztünk szilárd műanyag csíkokat tartalmaz amelyek több, különálló reagenspapírral vannak ellátva. A vizsgálat a következő vizeletelemek kvalitatív és fél-kvantitatív kimutatására szolgál: fehérvérsejtek azaz leukociták, vér, nitrit és protein, melyek a színblokkok színskálán való összehasonlításával olvashatóak ki.


MI A TEENDŐ HA A TESZTEREDMÉNYEM POZITÍV?
Ne feledd, hogy a pozitív eredmény nem jelenti azt, hogy mind a négy anyag kimutatható a vizeletben. Ha az eredmény csak egy vizsgált összetevőre is pozitív, valószínű hogy annak valamilyen kóros oka van, még akkor is, ha az nem húgyúti fertőzés. Ez esetben azonnal fordulj orvosodhoz a pontosabb diagnózis érdekében. Érdemes a elvégzett tesztet magaddal vinned, hogy orvosod könnyebben tájékozódhasson az elvégzett teszt típusáról.


MI A TEENDŐ HA A TESZT EREDMÉNYE NEGATÍV?
A vizsgálati eredmény csak akkor negatív, ha az összes négy anyag tesztmezője negatív. De ha még mindig jelen vannak a húgyúti fertőzés tünetei, vagy bármilyen más tüneted van, mindenképpen fordulj szakemberhez, aki gondoskodik majd az alaposabb vizsgálatról.


MENNYIRE PONTOS A HÚGYÚTI FERTŐZÉS TESZT?
Az elvégzett tanulmányok szerint a vizsgálat 97,6% -os pontosságot mutatott a leukociták esetében, 96% a vér, 100% a nitritek esetében és 88% a fehérjék esetében.


MIT TARTALMAZ A CSOMAG?
1 db használati útmutató
3 db műanyag tartály a vizeletminták gyűjtéséhez
1 összehasonlító színskála az eredmények értelmezéséhez
3 lezárt alumínium tasak melyben 1-1 tesztcsík és 1-1 nedvességfelszívó tasak található

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!