Glamour-napok Summer week! 25% kedvezmény minden Eucerin termékre július 14-ig!

Kövess minket!

VEROVAL LAZMERO 2IN1 FUL/HOMLOK
VEROVAL LAZMERO 2IN1 FUL/HOMLOK
19 039 Ft

VEROVAL LAZMERO 2IN1 FUL/HOMLOK

A gyors és egyszerű mérésekért a fülben és a homlokon.

Elérhető kiszerelések
1 db
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND46624
Raktáron
19 039 Ft
Részletek

Termékismertető:

Az infrared technológiának köszönhetően gyors mérés

A mérőszenzor a dobhártyából vagy a homlok irányából érkező infravörös hőhullámokat érzékeli és a mért értéket 1 másodperc alatt kijelzi fülben történő mérés esetén.

A homlokon történő mérés esetében a szkennelési folyamatot követően (általában 3-5 másodperc) jelzi ki a készülék a pontos testhőmérsékletet.

Fülben történő mérés:

A mérést a jobb és a bal fülben egyaránt elvégezheti. Figyeljen arra, hogy a módválasztó kapcsoló fülmérésre legyen állítva!

A hőmérő a dobhártya és a hallójárat fala által kisugárzott infravörös hullámokat érzékeli. A sugárzást az érzékelő érzékeli és testhőértékké számítja át. A legjobb eredményt akkor éri el, ha az érzékelő a középfülből, a dobhártyából származó infravörös sugarakat érzékeli. A környező szövetekből származó infravörös sugarak alacsonyabb mért értékeket eredményeznek.

Mérés a homlokon:

A hőmérő a homlok és a halánték, illetve a környező bőrfelületek által kisugárzott infravörös sugárzást méri. Figyeljen arra, hogy a módválasztó kapcsoló homlokmérésre legyen állítva! A sugárzást az érzékelő felfogja, és hőmérsékleti értékekké alakítja át. A legpontosabb értékeket akkor kapja, ha a teljes területet méri egyik halántéktól a másikig.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek