Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

HANSAPLAST JEGVARAZS SEBTAPASZ 20X
HANSAPLAST JEGVARAZS SEBTAPASZ 20X
1 059 Ft

HANSAPLAST JEGVARAZS SEBTAPASZ 20X

A kalandok izgalmasak! Különösen a kicsik számára. A horzsolások, sebek és vágások pedig általában a kalandok elengedhetetlen velejárói. De az új Hansaplast Frozen sebtapaszok gyorsan molyost varázsolnak az arcukra.

Elérhető kiszerelések
20 db
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND45844
Raktáron
1 059 Ft
Részletek

Ez a klasszikus sebtapasz egy puha és légáteresztő alapanyagból készül, ami lehetővé teszi a bőr lélegzését és gyorsabb gyógyulását. Rugalmas és kényelmes viseletet biztosít, valamint hatékonyan rögzíti és védi a sebeket a külső behatásoktól és fertőzésektől.

Az Hansaplast Classic tapasz könnyen vágható és formázható, így könnyen alkalmazható az eltérő méretű sebek kezelésére. A gyorsan tapadó ragasztóanyagnak köszönhetően biztonságosan rögzül a bőrhöz, miközben könnyen eltávolítható anélkül, hogy fájdalmat okozna.

Ez az alapvető sebtapasz ideális mindennapos sérülések, kisebb vágások és horzsolások esetén. A tapasz felhelyezése egyszerű és gyors, segítve a sebgyógyulást és csökkentve a fertőzés kockázatát.

Fontos kiemelni, hogy bár az Hansaplast Classic tapasz hatékony segítséget nyújthat a kisebb sérülések esetén, az orvosi tanácsok és szükséges kezelések alkalmazása mindig ajánlott súlyosabb sérülések vagy sebfertőzések esetén.

Az Hansaplast Classic sebtapasz egy megbízható és bevált megoldás a mindennapi sebek kezelésére. A könnyű alkalmazás és megbízható védelem révén elősegíti a sebgyógyulást és a sebek gyorsabb gyógyulását. Az orvos vagy sebész által javasolt iránymutatásokat követve segíthet a sebgyógyulás folyamatában és a fertőzés megelőzésében.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!