Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

HANSAPLAST SENSITIVE SEBTAPASZ 20X  (46041)
HANSAPLAST SENSITIVE SEBTAPASZ 20X (46041)
799 Ft

HANSAPLAST SENSITIVE SEBTAPASZ 20X (46041)

Ez a speciális sebtapasz rendkívül kíméletes és gyengéd a bőrhöz, miközben hatékony védelmet nyújt a sebek és vágások ellen. Különleges anyagából adódóan hypoallergén és bőrbarát, így minimális az irritációs vagy allergiás reakciók kockázata.

Elérhető kiszerelések
20 db
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND45837
Raktáron
799 Ft
Részletek

Termékismertető:

Az Hansaplast Sensitive tapasz légáteresztő, ami lehetővé teszi a bőr számára, hogy lélegezzen, ezzel elősegítve a gyorsabb gyógyulást. Kényelmes és rugalmas viseletet biztosít, anélkül hogy bőrre gyakorolna nyomást vagy irritációt okozna.

Ez a sebtapasz könnyen felhelyezhető és eltávolítható, minimális fájdalommal és kényelmetlenséggel jár. Az erős ragasztóanyagnak köszönhetően biztonságosan tapad a bőrhöz, mégis könnyen levehető, anélkül hogy bárminemű ragacsos maradványt hagyna maga után.

Az Hansaplast Sensitive sebtapasz ideális megoldás az érzékenyebb bőrűek, allergiára hajlamos egyének vagy gyermekek számára, akiknél fontos a bőrbarát, mégis hatékony sebkezelés. Segíti a sebek gyorsabb gyógyulását és minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Fontos megjegyezni, hogy bár az Hansaplast Sensitive tapasz hatékony segítséget nyújt a sebek esetében, az orvosi tanácsok és szükséges kezelések alkalmazása mindig ajánlott súlyosabb sérülések vagy sebfertőzések esetén.

Az Hansaplast Sensitive sebtapasz egy kíméletes és hatékony megoldás az érzékenyebb bőrűek vagy gyerekek számára, kényelmes viseletet biztosítva és elősegítve a sebek gyorsabb gyógyulását. Az orvos vagy sebész által javasolt iránymutatásokat követve segíthet a sebgyógyulás folyamatában és a fertőzés megelőzésében.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!