Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

HANSAPLAST CLASSIC TAPASZ 5MX2,5CM (1169)
HANSAPLAST CLASSIC TAPASZ 5MX2,5CM (1169)
1 539 Ft

HANSAPLAST CLASSIC TAPASZ 5MX2,5CM (1169)

Az Hansaplast Classic tapasz egy megbízható és sokoldalú sebkezelő megoldás, amelyet széles körben alkalmaznak a mindennapi sebek, vágások és horzsolások kezelésére.

Elérhető kiszerelések
1 db
EP kártyára elszámolható
igen
Raktáron
1 539 Ft
Részletek

Termékismertető:

Ez a tapasz egy puha és légáteresztő anyagból készül, amely lehetővé teszi a bőr lélegzését és gyorsabb gyógyulását. Rugalmas és kényelmes viseletet biztosít, valamint hatékonyan rögzíti és védi a sebeket a külső behatásoktól és fertőzésektől.

Az Hansaplast Classic tapasz könnyen vágható és formázható, így könnyen alkalmazható az eltérő méretű sebek kezelésére. A gyorsan tapadó ragasztóanyagnak köszönhetően biztonságosan rögzül a bőrhöz, miközben könnyen eltávolítható anélkül, hogy fájdalmat okozna.

Ez az alapvető sebtapasz ideális megoldás mindennapos sérülések, kisebb vágások és horzsolások esetén. A tapasz felhelyezése egyszerű és gyors, segíti a sebgyógyulást és csökkenti a fertőzés kockázatát.

Fontos kiemelni, hogy bár az Hansaplast Classic tapasz hatékony segítséget nyújt a kisebb sérüléseknél, az orvosi tanácsok és szükséges kezelések alkalmazása mindig ajánlott súlyosabb sérülések vagy sebfertőzések esetén.

Az Hansaplast Classic tapasz egy megbízható és bevált megoldás a mindennapi sérülések kezelésére. A könnyű alkalmazás és megbízható védelem révén elősegíti a sebgyógyulást és a sebek gyorsabb gyógyulását. Az orvos vagy sebész által javasolt iránymutatásokat követve segíthet a sebgyógyulás folyamatában és a fertőzés megelőzésében.

Adatok
Cikkszám
ND45834
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!