Minden 30.000.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

ORRSZI PORSZI ORRSZIVO MUA PUHAFEJU 1X
ORRSZI PORSZI ORRSZIVO MUA PUHAFEJU 1X
2 999 Ft

ORRSZI PORSZI ORRSZIVO MUA PUHAFEJU 1X

A Nosko® orrszívó kialakítása ideális és biztonságos csecsemők számára is. Az orrtisztító használatával hatékonyan és gyorsan távolíthatjuk el a gyermek orrjáratában összegyűlt váladékot. Ezzel megkönnyítjük a légzést, és elkerülhetjük a pangó váladék miatt létrejövő szövődmények kialakulását.

EP kártyára elszámolható
igen
Raktáron
2 999 Ft
Részletek

Használata:
A harang alakú csatlakozót illesszük a háztartási porszívó gégecsövébe. A porszívót kapcsoljuk be és állítsuk be a szükséges szívóerőt a porszívó vákuumszabályozójával.

A puha szívó-fejet illesszük az orrnyíláshoz. A vákuum hatására megindul az orrváladék a gyűjtőtartályba. A szívás megszakításokkal többször megismételhető. A puha fej igény szerint a szívófejről levehető, nélküle is használható. Az eszköz használata fokozott figyelmet igényel sebes orrnyílás, orrvérzési hajlam, krónikus vérzékenység esetén. Használatához felügyelet szükséges!

Az orrtisztító műanyag valamint puha fej része, illetve a hozzá csatlakozó összekötő cső hőálló. Minden használatba vétel előtt és után forrásban lévő vízben vagy fertőtlenítőszeres oldatban tisztítsuk ki. Tisztításkor a gyűjtőtartályról csatlakoztassuk le a szívófejet. A tisztítás hatékonysága miatt a szívófej is szétszedhető (a szívófejről húzzuk le a szívófej alsó cső részét valamint a „puha fej” részt).

Szárítás után összeillesztve tiszta helyen tároljuk. Sérült, törött terméket ne használjon! A repedt, törött eszköz sérülést okozhat! Kereskedelmi forgalomban kapható, megfelelő műszaki állapotú háztartási porszívóval használható. Javasolt maximális teljesítmény: 2200 W.

Adatok
Cikkszám
ND44938
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!