Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

XEROMED SZAJSZARAZSAG ELLENI SPRAY  20ML
XEROMED SZAJSZARAZSAG ELLENI SPRAY 20ML
2 889 Ft

XEROMED SZAJSZARAZSAG ELLENI SPRAY 20ML

A XeroMed egy gyengéd szájspray, ami nedvesen tartja a szájat, és védőréteget képez a száj nyálkahártyáján azokon a területeken, ahol nyálhiány van, továbbá serkenti a nyáltermelést.

Elérhető kiszerelések
20 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND43010
Raktáron
2 889 Ft
Részletek

Termékismertető:

A XeroMed használata csökkenti a kellemetlen leheletet és szájízt.
Szájnyálkahártyájának folyamatos nedvesítése a XeroMed spray használatával csökkenti a fogszuvasodás és más fogászati panaszok kialakulását. A hatásmechanizmusa a szájüregben található nyál helyettesítésén és a nyálelválasztás fokozásán alapszik. A hatóanyagok megnedvesítik, síkosítják, valamint természetes bevonattal látják el a száj nyálkahártyáját azokon a területeken, ahol nyálhiány lép fel, továbbá csökkentik a szájüregben található baktériumok mennyiségét.

Általános tanácsok

A XeroMed használata előtt alaposan olvassa el a használati útmutatót még akkor is, ha már használta ezt a gyógyászati segédeszközt korábban is. Elképzelhető, hogy a benne található információkat módosították a legfrissebb kutatásoknak megfelelően, mióta a legutóbbi csomagot használta. Ez a gyógyászati segédeszköz recept nélkül kapható.
Ennek ellenére a XeroMed® megfelelő odafigyeléssel alkalmazandó a kívánt eredmény elérése érdekében. Őrizze meg a használati útmutatót, ugyanis a későbbi használat során szüksége lehet még rá.

Használata:

Naponta 3-4 alkalommal ajánlott. Ne használja a XeroMed-et folyamatosan 30 napnál hosszabb ideig. A kezelés 4 nap szünet elteltével tovább folytatható.

Hatóanyagok:

Glicerin: a cukoralkoholok közé tartozó szerves vegyület, a szájüreg megfelelő nedvesítésében van meghatározó szerepe. A Glicerin felületi-nedvesítőszerként funkcionál, és elősegíti a tartósabb hidratálást.

Xilit: egy széles körben használt természetes édesítőszer. Bizonyított fogszuvasodás-gátló hatása van, ugyanis hatékonyan befolyásolja a szájüregben található Streptococcus baktériumok mennyiségét, valamint fokozza a nyáltermelést.

Cithan 40®: a XeroMed® aktív összetevője, amely elősegíti a szájüregben található nyál megfelelő rugalmasságát és reológiáját, valamint természetes nyálelválasztás fokozóként ismert.

Tárolási feltételek: A XeroMed® szobahőmérsékleten tárolandó (15-25 °C) sötét helyen az eredeti csomagolásban.

Összetevők:
Aqua demi, Glicerin, Dexpanthenol, Xilitol, Kálium-szorbát. Aroma, Stevia RF, Cithan 40®, Mentol oldat.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek