Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

SALVEQUICK MED FAMILY MIX SEBTAPASZ 26X
SALVEQUICK MED FAMILY MIX SEBTAPASZ 26X
1 119 Ft

SALVEQUICK MED FAMILY MIX SEBTAPASZ 26X

Az Salvequick Med Family Mix sebtapasz családi csomagja sokoldalú és kiváló minőségű sebkezelő tapaszokat kínál a mindennapos sérülések gyors és hatékony kezelésére.

EP kártyára elszámolható
igen
Raktáron
1 119 Ft
Részletek

 

Ez a csomag egy összeállítás különböző méretű és formájú sebtapaszokat tartalmaz, melyek kiválóan alkalmazkodnak az eltérő méretű sebekhez és sérülésekhez. Rugalmas és könnyen formázható kialakításuk lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan rögzítsék a sebet, minimalizálva a fertőzés kockázatát.

Az Salvequick Med Family Mix tapaszok légáteresztő tulajdonságokkal rendelkeznek, így a bőr lélegezhet, ami elősegíti a gyorsabb gyógyulást. Kényelmes viseletet biztosítanak, miközben hatékonyan rögzítik a sebeket, anélkül hogy irritációt vagy kellemetlenséget okoznának.

Ezek a sebtapaszok könnyen alkalmazhatóak és eltávolíthatóak, minimális fájdalommal vagy bőrirritációval járnak. Az erős ragasztóanyaguk biztonságosan tapad a bőrhöz, mégis könnyen eltávolítható, anélkül hogy maradványokat hagyna maga után.

Az Salvequick Med Family Mix csomag ideális választás a család minden tagja számára, hogy hatékonyan kezeljék a mindennapos sérüléseket és bőrkárosodásokat. Rugalmas és sokoldalú kialakításának köszönhetően széles körűen alkalmazható a kisebb vágásoktól és horzsolásoktól kezdve a nagyobb sebekig.

Fontos kiemelni, hogy bár az Salvequick Med Family Mix tapaszok hatékonyak a kisebb sérüléseknél, az orvosi tanácsok és szükséges kezelések alkalmazása mindig ajánlott súlyosabb sérülések vagy sebfertőzések esetén.

Az Salvequick Med Family Mix sebtapaszok sokoldalúak és hatékonyak a mindennapos sérülések kezelésére, biztosítva a gyorsabb gyógyulást és a sebek hatékony védelmét. Az orvos vagy sebész által javasolt iránymutatásokat követve segíthet a sebgyógyulás folyamatában és a fertőzés megelőzésében.

Adatok
Cikkszám
ND42898
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!