Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

CLEARBLUE DIGITAL.TERH.TESZT FOGAMZASJELZOVEL 1X
CLEARBLUE DIGITAL.TERH.TESZT FOGAMZASJELZOVEL 1X
4 189 Ft

CLEARBLUE DIGITAL.TERH.TESZT FOGAMZASJELZOVEL 1X

A hét számlálóval ellátott Clearblue Digital terhességi teszt az első és egyetlen olyan teszt, amely olyan pontosan állapítja meg a teherbe esés idejét mint az ultrahangvizsgálat.**

Elérhető kiszerelések
1 db
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND42337
Raktáron
4 189 Ft
Részletek
Termékismertető:
A tesztbe épített Smart Dual Sensor™ nem csak azt mutatja meg, hogy Ön „Terhes” (+) vagy „Nem terhes” (–), hanem azt is, hogy mennyire előrehaladott a terhessége.
 
Ez olyan, mintha két teszt lenne egyben – először az esedékes menstruáció napjától kezdve több mint 99%-os pontossággal kimutatja, jelen van-e a terhességi hormon, ha pedig Ön terhes, azt IS megmutatja, hány hét – 1–2, 2–3, vagy 3-nál több (3+) hét – telt el a fogamzás óta. A hétszámláló 93%-os pontossággal állapítja meg, hogy Ön mikor esett teherbe.
 
Akár 5 nappal a menstruáció esedékessége előtt is használható.
 
A teszt olyan érzékeny, hogy akár a kimaradt menstruáció előtt 5 nappal is elvégezheti a tesztet.* 
 
Félreérthetetlen és világos, digitális eredmények
 
3A „Terhes” (+) vagy „Nem terhes” (–) eredmény 3 percen belül megjelenik a képernyőn. Ha az eredmény „Terhes” (+), az is megjelenik, hogy mennyi idő telt el a fogamzás óta (1–2, 2–3, vagy 3+ hét). * 
 
Már a kimaradt menstruáció előtt 5 nappal használható (azaz 4 nappal az esedékes menstruáció előtt). Laborvizsgálatok során a terhes eredmények 98%-át az esedékes menstruáció előtti napon, 97%-át pedig 2 nappal azt megelőzően mutatták ki. Az esedékes menstruáció előtt 3 nappal 90%, 4 nappal előtte pedig 65% mutatták ki a „terhes” eredményt.
 
** A „terhességi hetek” számára vonatkozó eredmények 97%-ban megegyeztek a későbbi, dátumot megállapító ultrahangos vizsgálat eredményével. Mindez 187 nő teszteredményének és ultrahangvizsgálatának összevetésén alapul, akiknél a fogamzás óta eltelt hetek száma 1–2, 2–3 vagy 3+ volt.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!