Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

CEUMED BIO-OIL BORAPOLO SPEC.OLAJ  60ML
CEUMED BIO-OIL BORAPOLO SPEC.OLAJ 60ML
3 799 Ft

CEUMED BIO-OIL BORAPOLO SPEC.OLAJ 60ML

A Bio-Oil segít javítani az új és régi hegek, a pigmentációs foltok és meglévő striák kinézetét, segít a terhesség, a kamaszkori gyors növekedés és hirtelen testsúlygyarapodás miatt kialakuló striák megelőzésében is.

Elérhető kiszerelések
60 ml
EP kártyára elszámolható
nem
Raktáron
3 799 Ft
Részletek

A Bio-Oil testre és az arcra egyaránt használható speciális bőrápoló termék, amely olajbázisban oldott növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmaz.

Bio-Oil hatékony segítséget nyújt többféle bőrproblémára: a bőrbe masszírozva segít javítani a striák, és a hegek kinézetét, de hatásos többek között az öregedő, a száraz és a vízhiányos bőrre is. A termék fürdőolajként is használható.

Bio-Oil vegán, és nem tesztelték állatokon. A termék a Beauty Without Cruelty (Szépség kegyetlenség nélkül) tagja.

Bio-Oilt várandós kismamák is használhatják. A terméket a szoptatási időszakban is teljesen biztonságos használni, a mellbimbók kivételével. Ennek oka, hogy habár a Bio-Oil méreganyag mentes, a babák nagyon érzékenyen reagálhatnak rá.

Bio-Oil gyermekek bőrápolására is kiváló, két éves kor felett. Az ennél fiatalabb kisgyermekek illetve babák esetén a termékben lévő illatanyag és az olajok koncentrációja okozhat irritációt, ezért javasolt megvárni, amíg a gyermek betölti a két évet.

Bio-Oil előállításakor külön figyelnek a biztonságra: a gyártás megkezdése előtt mindegyik összetevőnél teszteket végeznek a hamisítás és a mikrobiológiai szennyezettség kiszűrésére. Minden legyártott tételből mintát vesznek, amin laboratóriumi vizsgálatokat végeznek. Ezt követően a mintát tárolják, és öt éven keresztül megfigyelik.

A Bio‑Oil esetében az Európai Parlament és a Tanács kozmetikai termékekre vonatkozó rendeletének megfelelően a termék biztonságosságát bizonyították rendeltetésszerű felhasználásra.

Bio-Oil számára fontos környezetünk védelme is: a termék teljes csomagolása újrahasznosítható és mindegyik papír csomagolóanyag igazoltan megfelel a fenntartható erdőgazdálkodási gyakorlatnak. Abwc-og-1200x630
készítmény előállítása során nem keletkezik káros sugárzás, veszélyes hulladék, illetve szennyvíz.

Bio-Oil 2002. évi nemzetközi forgalomba kerülése óta eddig 284 alkalommal nyert bőrápolással kapcsolatos díjat, és 20 országban piacvezető termék a hegek és a striák ápolására.

A Bio-Oilt jelenleg a világ több mint 90 országában forgalmazzák.

Adatok
Cikkszám
ND41690
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!