A nyári szabadságok miatt a szállítási idő 1-2 nappal hosszabb lehet!

Kövess minket!

ALIAMARE OLDATOS SPRAY IZOTONIAS 100ML
ALIAMARE OLDATOS SPRAY IZOTONIAS 100ML
3 689 Ft

ALIAMARE OLDATOS SPRAY IZOTONIAS 100ML

Porlasztott izotóniás oldat tengervízzel és hialuronsavval.

Elérhető kiszerelések
100 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND39404
Raktáron
3 689 Ft
Részletek

Aeroszol izotóniás oldat tengervízzel és nátrium-hialuronáttal a mindennapi orr- és fülhigiéniához gyermekek és felnőttek számára.
Az Aliamare egyesíti a Bréhat szigetcsoport – a Bretagne-félsziget “Natura 2000” címmel kitüntetett természetvédelmi területe – tengervízének, valamint a hialuronsavnak váladékoldó és gyógyító hatását. A hialuronsav magas vízmegkötő képessége által segíti a nyálkahártya nedvesen tartását, és gyorsítja az esetleges apró sérülések gyógyulását. A higított tengervízből készült izotóniás koncentrátum megakadályozza, hogy az Aliamare a nyálkahártyát irritálja.

Javallat:
Orr: Túlzott váladékképződés esetén segíti a kiürülést és nedvesen tartja a kiszáradt orrnyálkahártyát. Használata az orrüregben végzett műtéti beavatkozások után is hasznos.
Fül: Megakadályozza a fülzsír okozta dugulást, és hallókészüléket viselők esetében segíti a hallójáratok tisztán tartását.Termékleírás:
Túlnyomás alatt álló szóróflakon 100 ml oldattal + 1 orr-szórófej + 1 fül-szórófej, lezárt tasakokban. Az oldat a fém szóróflakonon belül egy nem toxikus anyagból készült tasakba van töltve, így az a hajtó levegőtől el van zárva. A hajtóerőt a nyomás alatt a szóróflakonba engedett levegő szolgáltatja, amely az abban elhelyezett tasakot körbefogja. A permetezés a tasak felső részén elhelyezett szelepen keresztül történik.
A rendszer:
– levegőt használ hajtógázként, tehát nem károsítja az ózonréteget.
– nem tartalmaz tartósítószert, ami csökkenti az allergiás reakció lehetőségét.
– lehetővé teszi, hogy a szóróflakont bármilyen térhelyzetben használni lehessen.
Alkalmazási gyakoriság:
Naponta többször, egyéni igény szerint.
Használati utasítás:
Távolítsa el a zárókupakot és helyezze a szórófejet a szelepre: az orrhoz az „A” ábrán jelölt szórófejet, a fülhöz a „B” ábrán jelölt szórófejet használja.
Az oldat permetezéséhez nyomja le a szórófejet.
Használat után a szórófejet tisztítsa meg és szárítsa meg.
Orr:
A termék minden térhelyzetben használható. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy a fejét fordítsa oldalra, és a terméket kb. 2 másodpercig permetezze az ellentétes orrlyukba (pl. jobbra döntött fej, fújás a bal orrlyukba). A mozdulatot ismételje meg a másik orrlyuknál is.
Fül:
A termék minden térbeli helyzetben használható. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy oldalra fordított fejjel hajoljon a mosdókagyló fölé, és az oldatot alulról 1-2 alkalommal permetezze a fülébe. Aztán várjon néhány másodpercet, és óvatosan törölje szárazra a fülét.
Biztonsági intézkedések:
A terméket csecsemőknél csak orvosi utasításra alkalmazza.
Mivel a flakonban túlnyomás uralkodik, közvetlen napfénytől védve és 25°C alatti hőmérsékleten tárolandó.
Az Aliamare a csomagoláson jelzéssel ellátott időpont lejárta után már nem használható. Ha a flakon sérült, ne használja az Aliamare-t.
A flakont elégetni vagy kiszúrni még üres állapotban is tilos.
A kezelést követően a szóróflakont az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően kell ártalmatlanítani.
Gyerekektől elzárva tartandó!
Kölcsönhatások:
Az Aliamare esetleges kölcsönhatása más gyógyszerekkel a mai napig nem ismert.
Ellenjavallat és nem kívánatos hatások:
Az Aliamare alkalmazása nem ajánlott fülfolyásban (a külső hallójárat gyulladásos megbetegedése), dobhártya perforációban vagy krónikus középfülgyulladásban szenvedő személyek esetén. Az Aliamare használatával összefüggő, nem kívánatos mellékhatások nem ismertek.

Összetevők:
A 100 ml-es szóróflakon tartalma: tengervíz, nátrium-hialuronát.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!