Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

CURAPROX CS5460 ULTRASOFT FOGKEFE
CURAPROX CS5460 ULTRASOFT FOGKEFE
2 609 Ft 
2 218 Ft
15

CURAPROX CS5460 ULTRASOFT FOGKEFE

Gyengéd és nagyszerű: a legfinomabb Curen szálak

Hatékony: sűrűn csomózott Curen szálak.

Minden zugot és rést elér: kompakt, könnyen irányítható fej

Minden irányból tisztít: nyolcszögletű nyél

Címkék
EP kártyára elszámolható
nem
Rendelhető
2 609 Ft 
2 218 Ft
Kezdete: 2024.04.01   Vége: 2024.04.30
Kedvezmény 15
Megtakarítás 391 Ft
Részletek

Termékismertető:

Miért olyan kellemes ez a fogkefe?

Talán a vidám színei miatt. Piros, kék, zöld, sárga, fehér, babarózsaszín, fekete, lila, dögös rózsaszín… Vagy talán a sörtékkel való színkombináció miatt. Vagy netán a design az oka - olyan letisztult, olyan közvetlen, olyan elegáns? Esetleg az a tény, hogy a fogorvosok világszerte ezt ajánlják? Mert annyira puha? Bármelyik okból is szereted a CS 5460 fogkefédet, mi örülünk (és a fogaid és az ínyed, is hálásak érte)

Sörték vs. szálak

Ha a fogszuvasodás és a fogágygyulladás szempontjából nézzük, akkor a CS 5460 legfontosabb jellemzője a szálai. Ezek hihetetlenül finomak, csupán 0,1 mm átmérővel. Ráadásul nem nejlonból készülnek, hanem Curen® anyagból, ami különösen hatékonnyá teszi őket. Annyira puhák és vékonyak, hogy nem hívhatjuk őket sörtéknek, ezek szálak. És nem csak ezret használunk belőlük, mint a közönséges fogkefék. A CS 5460 fogkefékbe hihetetlen, 5460 szál kerül, sűrűn összecsomózva. Ez egy semmihez sem hasonlítható, tisztító felületet alkot a rendkívül kompakt, enyhén hajlított fejen, ezért mindenhova elér a szájban. A plakk legkeményebb ellensége a puhaság maga: a CS 5460.

Az eredendő ok: a sulcus védelem

Kezdjük rögtön egy féligazsággal: a fogmosás a fogak megmosását jelenti. Az igazság másik fele az, hogy a fogmosás az ínyszél, vagyis a sulcus védelméről is szól. A sulcus egy keskeny barázda az íny és a fogak között. Ezt a területet kell tisztán tartani, mivel a baktériumok itt könnyedén felhalmozódhatnak és sok problémát okozhatnak: fogágygyulladást (parodontitis), fogak elvesztését. Ezért igazán jó ötlet CS 5460 fogkefét használni, mert a finom szálai gyengéden és hatékonyan tisztítják a sulcust anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznának – mert olyan puhák.

Fontos: A megfelelő elhelyezkedés

Minden a szögön múlik. Félig a fogakon, félig az ínyen. Ebben segít a nyolcszögletű nyél. Ha ez meg van, kezdj el apró, körkörös mozgásokat végezni, egyészen enyhe rányomással. Tulajdonképpen ennyi az egész.

Adatok
Cikkszám
ND38735
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek