Kövess minket!

         

LEUKOPLAST RAGTAPASZ 4,6M X 2,5CM 1X
LEUKOPLAST RAGTAPASZ 4,6M X 2,5CM 1X
1 959 Ft

LEUKOPLAST RAGTAPASZ 4,6M X 2,5CM 1X

A Leukoplast ragtapasz egy megbízható és sokoldalú sebkezelő megoldás, amelyet kifejezetten terveztek a sérült bőr védelmére és sebgyógyulásának elősegítésére.

Elérhető kiszerelések
1 db
EP kártyára elszámolható
igen
Raktáron
1 959 Ft
Részletek

 

Ez a speciális ragtapasz rendkívül erős ragasztóval rendelkezik, amely hatékonyan rögzíti és védi a sebeket. Kifejezetten tervezett azért, hogy hosszú távon is megbízhatóan tapadjon a bőrhöz, ezáltal biztosítva a seb stabil és tartós borítását.

A Leukoplast ragtapasz könnyen vágható és formázható, így könnyen alkalmazható az eltérő méretű sebek kezelésére. A gyorsan tapadó ragasztóanyagnak köszönhetően biztonságosan rögzül a bőrhöz, miközben könnyen eltávolítható anélkül, hogy fájdalmat okozna.

Ez az alapvető sebtapasz ideális megoldás mindennapos sérülések, kisebb vágások és horzsolások esetén. A tapasz felhelyezése egyszerű és gyors, segítve a sebgyógyulást és minimalizálva a fertőzés kockázatát.

Fontos megjegyezni, hogy bár az Leukoplast ragtapasz hatékony segítséget nyújt a kisebb sérüléseknél, az orvosi tanácsok és szükséges kezelések alkalmazása mindig ajánlott súlyosabb sérülések vagy sebfertőzések esetén.

A Leukoplast ragtapasz egy megbízható és bevált megoldás a mindennapi sérülések kezelésére. A könnyű alkalmazás és megbízható védelem révén elősegíti a sebgyógyulást és a sebek gyorsabb gyógyulását. Az orvos vagy sebész által javasolt iránymutatásokat követve segíthet a sebgyógyulás folyamatában és a fertőzés megelőzésében.

Adatok
Cikkszám
ND38573
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!