Glamour-napok Summer week! 25% kedvezmény minden Eucerin termékre július 14-ig!

Kövess minket!

SALVEQUICK SEBTAPASZ VIZALLO 28X 607125
SALVEQUICK SEBTAPASZ VIZALLO 28X 607125
1 019 Ft

SALVEQUICK SEBTAPASZ VIZALLO 28X 607125

Az Salvequick vízálló sebtapasz egy megbízható és hatékony sebkezelő megoldás, amelyet kifejezetten terveztek a nedvességnek és víznek kitett sebek védelmére.

Elérhető kiszerelések
28 db
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND38452
Raktáron
1 019 Ft
Részletek

 

Ez a speciálisan kialakított tapasz vízálló réteget képez, hatékonyan védi a sebet a nedvességtől és víztől. A sebek szárazon tartása segíti a gyorsabb gyógyulást anélkül, hogy a nedvesség negatív hatással lenne a sebgyógyulásra.

Az Salvequick vízálló sebtapasz légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, ami lehetővé teszi a bőr számára, hogy lélegezzen, így elősegítve a seb gyógyulását. Kényelmes viseletet biztosít, miközben hatékonyan rögzíti a sebet, és minimalizálja a fertőzés kockázatát.

Ez a sebtapasz könnyen alkalmazható és eltávolítható, minimális fájdalommal vagy irritációval jár. Az erős ragasztóanyag biztonságosan tapad a bőrhöz, mégis könnyen eltávolítható, anélkül hogy maradványokat hagyna maga után.

Az Salvequick vízálló sebtapasz ideális választás olyan helyzetekben, ahol a sebnek ki lenne téve a nedvességnek vagy víznek, például zuhanyzás vagy úszás során. A vízálló jellege révén hosszabb ideig is viselhető, és nem veszíti el hatékonyságát.

Fontos megjegyezni, hogy bár az Salvequick vízálló sebtapasz hatékony segítséget nyújt a kisebb sérüléseknél, az orvosi tanácsok és szükséges kezelések alkalmazása mindig ajánlott súlyosabb sérülések vagy sebfertőzések esetén.

Az Salvequick vízálló sebtapasz egy megbízható és hatékony megoldás a nedvességnek és víznek kitett sebek védelmére, segítve a sebgyógyulást és minimalizálva a fertőzés kockázatát. Az orvos vagy sebész által javasolt iránymutatásokat követve segíthet a sebgyógyulás folyamatában és a fertőzés megelőzésében.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!