Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

SYSTANE GEL DROPS SZEMGEL LUBRIKALO 10ML
SYSTANE GEL DROPS SZEMGEL LUBRIKALO 10ML
5 119 Ft

SYSTANE GEL DROPS SZEMGEL LUBRIKALO 10ML

A SYSTANE® Gel Drops lubrikáló szemgél a száraz szem kezelésére szolgál: átmenetileg megszünteti a szemszárazság okozta szemtüneteket, mint a kellemetlen, égő érzést és irritációt
Elérhető kiszerelések
10 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND37929
Raktáron
5 119 Ft
Részletek

A Systane® Gel Drops lubrikáló szemgél nappal és az éjszaka során a szemszárazság okozta közepesen súlyos és súlyos tünetek kezelésére alkalmazható. A készítmény kifejezetten a szemfelszín lubrikálására és helyreállítására szolgál, illetve védelmet nyújt a szemfelszín további károsodása ellen.

A Systane® Gel Drops lubrikáló szemgél egy steril oldat, amely polietilén-glikol 400-at, propilén-glikolt, hidroxipropil-guart, szorbitot, aminometil-propanolt, bórsavat, kálium-kloridot, nátrium-kloridot, dinátrium-edetátot, és 0,001% POLYQUAD® (polikvaternium-1) tartósítószert tartalmaz.

ELLENJAVALLATOK (okok, hogy miért ne alkalmazzuk)
SYSTANE® Gel Drops lubrikáló szemgél összetevőivel szembeni allergia esetén a készítmény használata ellenjavallt.

ALKALMAZÁS:
SYSTANE® Gel Drops lubrikáló szemgél szükség szerint nappal és az éjszaka során is alkalmazható.
A kontaktlencse viselés mellett kialakuló szemszárazság kezelésére is használható: a kontaktlencse felhelyezése előtt, illetve a lencsék kivételét követően cseppentsen a szemébe. Használat előtt alaposan felrázandó. 
Szükség esetén cseppentsen 1-2 cseppet az érintett szemébe, majd pislogjon párszor.

FIGYELMEZTETÉSEK:
A termék megfelelő használatához fontos, hogy kövesse szemorvosa utasításait, illetve a használati útmutatóban leírtakat. Amennyiben állandóan fennálló kellemetlen érzést tapasztal a szemében, vagy erőteljes könnyezés, látási zavarok vagy szemvörösödés alakul ki, hagyja abba a SYSTANE® Gel Drops 120 lubrikáló szemgél használatát és forduljon orvosához, mivel az állapot súlyosbodhat homályos látás vagy egyéb látászavarok befolyásolhatják a gépjárművezetéshez vagy gépek Tob kezeléséhez szükséges képességet. Amennyiben alkalmazás után homályos látás alakul ki, várja meg, hogy látása kitisztuljon, mielőtt gépjárművet vezetne vagy gépeket kezelne.

ÓVINTÉZKEDÉSEK:

 • A beszennyeződés elkerülése érdekében a flakon cseppentőjét soha ne érintse semmilyen felülethez.
 • Kizárólag szemészeti alkalmazásra.
 • Ha a kupak levételét követően a biztonsági gyűrű meglazult, távolítsa azt el a használat előtt.
 • Lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni.
 • Ha az oldat színe megváltozik, vagy zavarossá válik, ne használja.
 • FELBONTÁSVÉDELEM: ne használja a készítményt, ha a védőzár sérült vagy hiányzik, vagy felbontás védelemmel ellátott kupak sérült. Felnyitott vagy sérült készítményt ne használjon.
 • Használatot követően csavarja vissza a kupakot.
 • Szobahőmérsékleten tárolandó 15°C és 30°C között.
 • Használaton kívül tartsa szorosan zárva a flakont.
 • A csomagoláson jelzett lejárati időn belül használja fel a terméket.
 • Az első felnyitást követően 3 hónap elteltével dobja el a maradék oldatot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.

KISZERELÉS: A szűréssel és gőzzel sterilizált SYSTANE® Gel Drops lubrikáló szemgél műanyag flakonban, 8-10 ml-es (egy vagy több flakont tartalmazó) kiszerelésben kerül forgalomba. Nem feltétlenül mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

 

 
Összetevők:
Polyethylene Glycol 400, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Guar, Sorbitan Tristearate, Boric Acid, Dimyristoyl Phosphatidylglycerol, Polyquad (Polyquaternium-1) 0.001% Preservative, Tetrasodium EDTA, Hydrochloric Acid and/or Sodium Hydroxide (to adjust pH), Purified Water.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!