Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

CATIONORM SZEMCSEPP 1X 10ML
CATIONORM SZEMCSEPP 1X 10ML
4 289 Ft

CATIONORM SZEMCSEPP 1X 10ML

A Cationorm® egy forradalmian új technológia segítségével lehetővé teszi a könnypótlás szempontjából egyaránt fontos víz és lipidrészecskék egyidejű eljuttatását a szem felszínére. Így hatékonyan enyhíti száraz viszkető érzést a szemben.
Elérhető kiszerelések
10 ml
EP kártyára elszámolható
igen
Cikkszám
ND37862
Raktáron
4 289 Ft
Részletek

A műkönnyek többsége csak nedvesít és síkosít, de nem állítják helyre a könnyfilm lipidrétegét, aminek feladata a könnyfilm elpárolgásának csökkentése. Ezzel szemben a Cationorm® könnyfilm mindhárom rétegét, így a lipidréteget is pótolja. Ezáltal csökkenti a könnyfilm elpárolgását, gyorsan és tartósan enyhítve a szemszárazság tüneteit.

 

A Cationorm®-ban található mikroszkópikus nanorészecskék egy lipid maggal rendelkeznek, melyet felületaktív anyagból álló köntös vesz körül, megakadályozva, hogy a lipidrészecskék a szemcseppből kicsapódjanak. Ezért sem okoz a Cationorm®  a becseppentés után homályos látást.

 

A Cationorm®  nem tartósított, ezért nem okoz irritációt, és kontaktlencsére is rácseppenthető. A felbontást követően három hónapig eltartható.

  • A könny mindhárom rétegét pótolja
  • Hosszan tartó hatás, ritkább alkalmazás
  • Nem okoz homályos látást
  • Nem tartósított

  • Kontaktlencsével együtt is alkalmazható

  • A felbontás után 3 hónapig eltartható
Összetevők:
Hialuronsav (nátrium-hialuronát), cetrimid, benzalkónium-klorid, dinátrium-edetát, nátrium-dihidrogén-foszfát-dihidrát, nátrium-hidroxid, sósav, tisztított víz.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!