Glamour-napok Summer week! 25% kedvezmény minden Eucerin termékre július 14-ig!

Kövess minket!

CORSODYL MW ALKOHOLMENTES SZAJVIZ 300ML
CORSODYL MW ALKOHOLMENTES SZAJVIZ 300ML
2 139 Ft

CORSODYL MW ALKOHOLMENTES SZAJVIZ 300ML

A Corsodyl márkájú termék klinikailag igazoltan kezeli és megelőzi a gingivitist. Intenzív kezelést biztosít, ha állandósult, romló vagy súlyos ínypanaszai vannak.

Elérhető kiszerelések
300 ml
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND37393
Raktáron
2 139 Ft
Részletek

Termékismertető:

A gingivitis súlyos fogínypanasz, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A Corsodyl szájöblögető oldat olyan intenzív kezelést biztosít, amely klinikailag igazoltan segít kezelni a fogínyprobléma első szakaszát, a gingivitist. Mivel a gingivitis súlyos állapot, amely nem hagyható figyelmen kívül, fontos, hogy tüneteit, a vérző, kivörösödött vagy megduzzadt fogínyt mielőbb kezeljük. Így megakadályozhatjuk, hogy a fogínyprobléma a második, visszafordíthatatlan szakaszba, a periodontitsbe lépjen, amely végül fogvesztést okozhat.

Ha állandósult, romló vagy súlyos ínypanaszai vannak, előfordulhat, hogy olyan speciális ápolásra lehet szüksége, mint amit a Corsodyl® szájöblögető oldat kínál, amelynek összetétele a megfelelő napi szájápolási szokások mellett rövid távú megoldást biztosít. Használatát fogorvosa annak érdekében is ajánlhatja, hogy tisztán tartsa a szájüreget, és segítse az íny gyógyulását szájsebészeti beavatkozás után.

Így fejti ki hatását a Corsodyl szájöblögető oldat 0,2%-os 

A Corsodyl szájöblögető oldat a legmodernebb összetételű baktériumölő szájvizünk, amely hatóanyagként 0,2% klórhexidint tartalmaz. Használata során elpusztítja a lepedékképző baktériumokat, amelyek irritálhatják a fogínyt, és előidézhetik a fogínyprobléma tüneteit.

A termék 30 másodpercen belül elpusztítja a baktériumokat. Egyúttal védőréteget képez az ínyen és a fogakon, amely használat után még 12 órán át távol tartja a baktériumokat, így segítve, hogy a szájürege tiszta maradjon, az ínye pedig begyógyuljon.

A Corsodyl szájöblögető oldat 0,2% használata

Ha úgy véli, hogy súlyos ínypanaszai vannak, akkor először forduljon a fogorvosához, mert ő meg tudja állapítani, mi a probléma, és a legmegfelelőbb intézkedést tudja javasolni. Lehetséges, hogy a fogínyprobléma kezelésében igazolt hatásosságának köszönhetően fogorvosa rövid távú kezelésként a Corsodyl® szájöblögető oldat 0,2% használatát javasolja, rendszerint 2–4 hétig.

Vigyázat!

Hosszabb használat esetén a Corsodyl® szájöblögető oldat 0,2% átmenetileg elszínezheti a fogakat vagy a nyelvet. Ez az elszíneződés eltávolítható, ha naponta kétszer fogat mos, vagy felkeresi fogorvosát vagy dentálhigiénikusát. Csökkentheti az elszíneződés kockázatát, ha nem iszik teát, kávét, vörösbort, különösen a használatot követő egy órán belül, és naponta kétszer fogkrémmel fogat mos.

 

Összetevők:
Aqua, Sorbitol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Aroma, Chlorhexidine Digluconate 0,2 (W/V). A makrogolglicerin-hidroxisztearát bőrreakciót okozhat.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek