Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

SANATOPIC KREM BORPUHITO 1X 300ML
SANATOPIC KREM BORPUHITO 1X 300ML
2 709 Ft

SANATOPIC KREM BORPUHITO 1X 300ML

A Sanatopic bőrpuhító krém megóvja bőrét a kiszáradástól, és enyhíti az ekcéma okozta gyulladást, viszketést, kipirosodást.

EP kártyára elszámolható
nem
Raktáron
2 709 Ft
Várható szállítási idő:
2024.04.21
Részletek

A Sanatopic termékek nagyon tiszta, hypo­allergén összetevőkből állnak. Illatanyagot nem tartalmaznak.

Összetevők:
Víz
A Sanatopic szűrt, ellenőrzött tisztaságú vízből készül. Fontos alkotórész: a bőr vízzel történő telítése már önmagában is bőrnyugtató hatású.
Cetearil Alkohol
Cetil és sztearil alkohol keveréke. Viasz-szerű anyag – neve ellenére egyáltalán nem emlékeztet a köznapi életben használt alkoholra. A bőrt finoman bevonja, selymes tapintatot kölcsönöz neki és gátolja a bőr kiszáradását.
Urea
Más néven karbamid. Az egészséges bőr hámja nagy mennyiségben tartalmazza. Az egyik legfontosabb anyag, mely a vizet a bőrben tartja. Száraz, ekcémás bőrben jóval kevesebb található, mint az egészséges bőrben – ez az egyik oka annak, hogy az ekcémás bőr könnyen kiszárad.

A Sanatopic tehát a bőr saját természetes folyamatait utánozza a víz megkötésére

Bővebben:

Sztearinsav (oktadekánsav)
Sűrűbbé és homogénebbé teszi a krémet. Az ekcémás bőrre kedvező hatású. Egy olyan zsírsav láncot tartalmaz, mely egyébként az ekcémás bőrben hiány van.
Paraffin
Segít a nedvességet a bőrben tartani. Az összes ismert hasonló hatású alapanyag közül talán a legbiztonságosabb
Glicerin
Kitűnő vízmegkötő anyag. Ha túl sok van egy krémben, éppen ellenkező hatást válthat ki, különösen, ha amúgy is száraz a levegő. A Sanatopic krém éppen optimális mértékben tartalmazza.
Lanolin/Lanalkol
A lanolin és származékai egyrészt rendkívüli mennyiségű vizet tudnak megkötni, másrészt a bőrre sokféle kedvező hatásuk van (például bizonyítottan gyorsítják a sebgyógyulást). A lanolin készítmények időnként allergiát okozhatnak, a Sanatopicban azonban egy hipoallergén lanolin-származékot használunk. Bővebben
Triethanolamin
Emulzifikáló anyag
Benzil alkohol
Tartósítószer, melyet minimális mennyiségben alkalmazunk.
Dehidro-ecetsav
Baktérium- és penészgátló szer

A benzil-alkohol és a dehidro-ecetsav ECOCERT minősítéssel rendelkezik (az ECOCERT biominősítő cég, mely többek között igazolja, hogy a szerek megfelelnek a szigorú környezetvédelmi előírásoknak is)

Adatok
Cikkszám
ND33513
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!