Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

Blog

Dermedic Hydrain3 termékcsalád: a hatékony bőrápolásért

Dermedic Hydrain3 termékcsalád: a hatékony bőrápolásért
Kíváncsi vagy, hogyan lehet a bőröd ragyogóan friss, hidratált, még a legszárazabb napokon is? Üdvözlünk a Dermedic termékek varázslatos világában, ahol a Hydrain3 termékcsalád minden egyes darabja igazi kincs a bőrápolásban. Tarts velünk, és fedezzük fel együtt, hogyan varázsolják újjá ezek a termékek a bőrödet!

Dermedic Hydrain hámlasztó enzim: Éjszakai csoda

Kezdjük az alapokkal! A Dermedic Hydrain hámlasztó enzim nem csak egy egyszerű termék. Ez a csodaszer éjszaka dolgozik, miközben Te a legszebb álmaidban jársz. Enzimekkel távolítja el az elhalt hámsejteket, így a reggelre a bőröd frissebb, üdébb és kész a további dermedic termékek befogadására. És mi a legjobb rész? Nem szárítja a bőrt, a hialuronsav és a karbamid biztosítja a folyamatos hidratálást.



Dermedic Hydrain hidratáló szérum: Az arcbőr királynője

Ha hidratálásról van szó, a Dermedic Hydrain hidratáló szérum az igazi bajnok. A 15%-os hialuronsav tartalmú szérum azonnali hidratálást biztosít, miközben a mandulaolaj és az E-vitamin erősíti a bőröd. Az eredmény? Egy feszes, rugalmas bőr, amely sugárzik az egészségtől. A finom textúrájú szérum tökéletes alap a smink alatt is.

Dermedic Hydrain hidratáló tonik: A bőrápolás alapja

Dermedic Hydrain hidratáló tonik a tökéletes kezdő lépés a reggeli rutinodban. Ez a különleges tonik nem csak frissít, hanem előkészíti a bőrt a többi Dermedic termékek hatóanyagainak felszívódására is. A hialuronsav és a glicerin segít megőrizni a bőr hidratáltságát, miközben fenntartják a helyes pH egyensúlyt.

Dermedic Hydrain mélyhidratáló krém: Nappali védelem

Dermedic Hydrain mélyhidratáló krém a nappali bőrápolás csúcsa. Ez a krém nem csak hidratál, hanem védelmet is nyújt az UVA és UVB sugárzás káros hatásaival szemben. A Hydroveg VV komplex és a hialuronsav tökéletes hidratálást biztosít, miközben a bőröd természetes védelmi rendszerét is erősíti.

Dermedic Hydrain micellás víz: A tökéletes tisztaság

Dermedic Hydrain micellás víz a mindennapi tisztítás elengedhetetlen része. Kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminket anélkül, hogy irritálná a bőröd. A benne lévő termálvíz frissességet és hidratáltságot biztosít.

Dermedic Hydrain szemkörnyékápoló krém: A szem körüli bőr ápolása

Végül, de nem utolsó sorban, a Dermedic Hydrain szemkörnyékápoló krém a szemkörnyéki bőr ápolásának csúcspontja. Ennek a könnyed, gél állagú krémnek köszönhetően a szem körüli bőr hidratált marad, miközben csökkenti a duzzanatot és lassítja az öregedési folyamatokat.


A Dermedic termékek Hydrain3 termékcsaládja valódi kincs a mindennapi bőrápolásban. Akár a hámlasztó enzimet, a hidratáló szérumot, tonikot, nappali krémet, a micellás vizet vagy a szemkörnyékápoló krémet választod - vagy ezek kombinációjából összeállított reggeli és esti rutint - biztos lehetsz benne, hogy a bőröd a legjobb kezekben van. Fedezd fel a Dermedic világát a Pirulafutárnál, és tapasztald meg a különbséget a bőrödön!