Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

WALMARK PROENZI INTENSIVE FILMTABL.  60X
WALMARK PROENZI INTENSIVE FILMTABL. 60X
8 439 Ft

WALMARK PROENZI INTENSIVE FILMTABL. 60X

A Proenzi® legösszetettebb terméke, mely az ízületi porcot alkotó építőelemek mellett növényi kivonatokat és felszívódást elősegítő összetevőt is tartalmaz.

Elérhető kiszerelések
60 db
Cikkszám
ND46047
Raktáron
8 439 Ft
Részletek

Termékismertető:

A Proenzi® Intensive komplex ízületi készítmény, amelynek összetevője többek között az ízületi porcot alkotó 3 építőelem, a glükózamin-szulfát, a kondroitin-szulfát és a II. típusú kollagén.


A népgyógyászatban használt Salix alba (fehér fűz) és az ayurvédában használt Curcuma longa (kurkuma) kivonatok hozzájárulnak az ízületek egészségének megőrzéséhez.
A Boswellia serrata (indiai tömjénfa) kivonat hozzájárul az ízületek rugalmasan tartásához.


A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a csontok és a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.
A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez


Glükózamin-szulfát és Kondroitin-szulfát: Az ízületi porc alapvető építőelemei.


Felszívódást elősegítő összetevő:

A Proenzi Intensive egy speciális felszívódást elősegítő összetevőt tartalmaz a kurkuma jobb felszívódásáért. A szabadalmaztatptt BioPerine (fekete bors kivonat) akár 80%-kal is fokozhatja egyes vitaminok, ásványi anyagok és egyéb összetevők felszívódását.


Boswellia serrata (indiai tömjénfa): A Boswellia serrata (indiai tömjénfa) kivonat hozzájárul az ízületek rugalmasan tartásához.


C-vitamin: Hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a csontok és a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához.


Mangán: Hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez.


Salix alba (fehér fűz) és Curcuma longa (kurkuma): A népgyógyászatban használt Salix alba (fehér fűz) és az ayurvédában használt Curcuma longa (kurkuma) kivonatok hozzájárulnak az ízületek egészségének megőrzéséhez.


Adagolás:
Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 2 tabletta.


Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!