A nyári szabadságok miatt a szállítási idő 1-2 nappal hosszabb lehet!

Kövess minket!

LXR KOLLAGEN PLUSZ KOMPL.TABL. 60X
LXR KOLLAGEN PLUSZ KOMPL.TABL. 60X
4 499 Ft

LXR KOLLAGEN PLUSZ KOMPL.TABL. 60X

LXR KOLLAGEN PLUSZ KOMPL.TABL. 60X
LXR KOLLAGEN PLUSZ KOMPL.TABL. 60X
LXR KOLLAGEN PLUSZ KOMPL.TABL. 60X
Hal- és marhakollagén kombinációja az ízületek és a bőr egészségét támogató hatóanyagokkal
A készítmény 2:1 arányban magas minőségű, jól hasznosuló hidrolizált hal- és marhakollagént kombinál az ízületek és a bőr egészségét támogató gyógynövényi és egyéb hatóanyagokkal.
Elérhető kiszerelések
60 db
Cikkszám
ND53553
Raktáron
4 499 Ft
Részletek

Termékismertető:


A kollagén a bőr, az ízületek, a porcok, a csontok és egyéb kötőszövetek természetes fehérje típusú összetevője. Az életkor előrehaladtával a szervezet kollagéntermelése csökkenhet. Ezen kívül egyéb tényezők, például a fizikai munka vagy az intenzív sport következtében a szervezet kollagénigénye is növekedhet.


Az LXR KOLLAGÉN PLUSZ KOMPLEX kétféle magas minőségű hidrolizált kolla­gént; I-es típusú hal- és marhakollagént kombinál, melyeket hialuronsav, gránátalma- és csipkebogyó-kivonat, illetve vitaminok egészítenek ki. A készítmény a kollagén általános pótlása mellett a bőr és ízületek egészségének fenntartásához hozzájáruló hatóanyagok révén szépészeti és ízületi céllal is használható.


A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, a porcok és a csontok normál állapotának, működésének fenntartásához. A cink hozzájárul a haj, a bőr, a köröm és a csontozat normál állapotának fenntartásához. A biotin hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához. A niacin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához. A csipkebogyó hozzájárul az ízületek egészségének és rugalmasságának fenntartásához.

Használata:
Az LXR KOLLAGÉN PLUSZ KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény javasolt mennyisége felnőtteknek (12 éves kortól) naponta 1-3×1 db tabletta bőséges mennyiségű folyadékkal bevéve.

Figyelmeztetések:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva tárolandó!
Halszármazékokra vonatkozó allergia esetén ne fogyassza!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Halszármazékokra vonatkozó allergia esetén ne fogyassza!
Készítményeink laktóz-, glutén-, tejfehérje-, tojásfehérje- és szójamentesek.


A HATÓANYAGOK JELLEMZŐI:
Kollagén: A kollagén kulcsfontosságú strukturális fehérje a szervezetben. Elsősorban a kötőszövetekben található, így kiemelt jelentősége van többek között az ízületek, az inak, a szalagok, a csontok, valamint a bőr, a haj és a köröm szerkezetének felépítésében. A kollagén egy fehérjetípus, vagyis aminosavakból épül fel. Kémiai szerkezete különleges a többi fehérjéhez képest, mivel jelentős mennyiségű glicin aminosavat tartalmaz, amely a kollagén flexibilitásáért felel. Emellett nagy mennyiségben található benne prolin és hidroxi-prolin aminosav is, amelyek a kollagén stabilitásához járulnak hozzá az által, hogy keresztkapcsolódásokat biztosítanak a kollagén három egymáshoz rendeződött láncaiból alkotott spirális szerkezetben.
Hialuronsav: A hialuronsav hozzájárul az ízületek mozgékonyságának fenntartásához, a súrlódás csökkentéséhez, a bőr rugalmasságának megőrzéséhez. Vízkötő képessége révén hozzájárul a bőr normál hidratáltságának kialakításához és rugalmasságának megőrzéséhez. A készítmény 50 mg optimális molekulaméretű hialuronsavat tartalmaz.
Gránátalma: A gránátalma antioxidáns-forrás, természetes védelmet nyújt a szabad gyökök ellen, hozzájárulhat az egészséges bőr fenntartásához.
Csipkebogyó: A csipkebogyó antioxidáns-forrás, hozzájárul az ízületek egészségének és rugalmasságának fenntartásához.
C-vitamin: A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok és a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
B3-vitamin: A B3-vitamin hozzájárul a bőr és haj normál állapotának fenntartásához..
Biotin: A biotin hozzájárul a bőr és haj normál állapotának fenntartásához.
Cink: A cink hozzájárul a bőr és haj normál állapotának fenntartásához.

Összetevők:
Hidrolizált halkollagén, hidrolizált marhakollagén, térfogatnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, nátrium-hialuronát, C-vitamin (aszkorbinsav), csipkebogyó (Rosa canina) termés kivonat, gránátalma (Punica granatum) termés kivonat, cink-biszglicinát, B3-vitamin (nikotinamid), csomósodást gátló anyag: magnézium-sztearát, biotin
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!