A nyári szabadságok miatt a szállítási idő 1-2 nappal hosszabb lehet!

Kövess minket!

HANSAPLAST HAND MIX PACK SEBTAPASZ 20X
HANSAPLAST HAND MIX PACK SEBTAPASZ 20X
1 559 Ft

HANSAPLAST HAND MIX PACK SEBTAPASZ 20X

Különböző alakú, méretű, rugalmas, vízlepergető & vízálló sebtapaszok kisebb sérülések és vágások lefedésére. A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédik a sebet a baktériumoktól és a szennyeződésektől.
Raktáron
1 559 Ft
Részletek

Termékismertető:

Különböző alakú, méretű, rugalmas, vízlepergető & vízálló sebtapaszok kisebb sérülések és vágások lefedésére.


*A Hansaplast sebtapaszok megvédik a sebet a baktériumok és a szennyeződések 99%-ától.

A csomag tartalma:

Elastic sebtapasz, 2x: pillangó alakú, hajlékony és rugalmas sebtapasz az ujj ízületen kialakuló sebek és vágások lefedésére.
AquaProtect sebtapasz, 4x: rugalmas, vízálló anyagú sebtapasz, mely védelmet nyújt úszás és zuhanyzás közben.
Elastic sebtapasz, 2x: klasszikus, hajlékony és rugalmas sebtapasz.
Universal sebtapasz, 8x: kisebb sebek minden típusának lefedésére alkalmas sebtapasz, mely vízlepergető és véd a szennyeződésektől.
Ujjtapasz, 4x: extra rugalmas szövetből készült tapasz az ujj egyéb részén kialakuló sérülések védelmére.

Alkalmazás:
1. lépés Tisztítás:
Tisztítsa meg a sebet a szennyeződésektől és a baktériumoktól – ez az első fontos lépés az optimális gyógyulás feltételeinek megteremtéséhez. A sebfertőzések megelőzésének érdekében Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray-vel mintegy 10 cm távolságról fújja be a seb egész területét. Szükség esetén ismételje meg, majd gyengéden törölje szárazra a seb környékét.

2. lépés Védelem:
A következő fontos teendő, hogy a zavartalan gyógyulás érdekében megvédje a sebet a külső hatásoktól, pédául a szennyeződésektől és a baktériumoktól. Fedje le a sebet Hansaplast steril sebtapasszal; válassza azt, amelyik az igényeinek legjobban megfelel. Figyelje a sebet, és ha az orvos másképpen nem rendelkezik, cserélje naponta.

3.lépés: Gyógyulás:
Segítsen a sebnek, hogy biztonságosan, gyorsan és a hegesedés csökkentett kockázatával gyógyulhasson. Használja rendszeresn az Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt a seb teljes gyógyulásáig. A kenőcsöt vékony rétegben, naponta egy vagy két alkalommal óvatosan vigye fel. Ügyeljen rá, hogy a tubus nyílása ne érjen hozzá a sebhez. A kenőcs alkalmazását rendszeresen ismételje a seb teljes gyógyulásáig. A Hansaplast sebkezelő kenőcs a gyógyulás

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!