Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

GAL UC-II PORC-KOMPLEX KAPSZ. 60X
GAL UC-II PORC-KOMPLEX KAPSZ. 60X
8 999 Ft

GAL UC-II PORC-KOMPLEX KAPSZ. 60X

GAL UC-II PORC-KOMPLEX KAPSZ. 60X
GAL UC-II PORC-KOMPLEX KAPSZ. 60X
GAL UC-II PORC-KOMPLEX KAPSZ. 60X

A termék leglényegesebb összetevője az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból nyert alapanyag.

Elérhető kiszerelések
60 db
EP kártyára elszámolható
nem
Cikkszám
ND52571
Raktáron
8 999 Ft
Részletek

Termékismertető:
Más porc-kivonatokkal/kollagénekkel szemben a II-es típusú kollagéneket ún. nem denaturálódott (nyers) formában tartalmazza, méghozzá stabilizálva, hogy ne tudjon az emésztőrendszerben se denaturálódni, megemésztődni. Változatlan (nyers) formában képes eljutni a vékonybelünkben található nyirokszerveinkhez, az ún. Peyer-plakkokhoz.

Az UC-II®-t számos klinikai vizsgálatban használták nagy sikerrel, 40 mg-os dózisban. Emellett egy Chondractiv® néven szabadalmaztatott másik csirkeszegycsontporc-kivonatot is tartalmaz. Ez részben hidrolizált (előemésztett) formában tartalmazza a II-es típusú kollagéneket, de emellett többek közt hialuronsavat, kondroitint és egyéb aminoglikánokat is tartalmaz, méghozzá a csirkeporc természetes, extra-celluláris-mátrixának részeiként, így nem összehasonlíthatóak az izolált hialuronsav- és kondroitin-szulfát-alapanyagokkal. Organikus bambuszrügyből nyert szilíciumot is tartalmaz a termékünk, ahogyan C-vitamint és Curcugreen® teljes spektrumú kurkuma-kivonatot is, amelyről klinikailag bizonyított, hogy még a 95% kurkumin-tartalmú kurkuma-kivonatoknál is min. hétszer jobban hasznosul.

Adagolás:

Mindennap este, lefekvés előtt, éhgyomorra vegyen be 1 db kapszulát.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek