A nyári szabadságok miatt a szállítási idő 1-2 nappal hosszabb lehet!

Kövess minket!

FEMIBION 0 BABATERVEZES FILMTABL. 28X (2024)
FEMIBION 0 BABATERVEZES FILMTABL. 28X (2024)
5 419 Ft

FEMIBION 0 BABATERVEZES FILMTABL. 28X (2024)

A Babatervezés időszakában érdemes felkészíteni a szervezetet a várandósságra.

Ezért is különösen fontos a változatos és kiegyensúlyozott étkezés, az egészséges életmód, valamint, hogy szervezeted megfelelő folát ellátásban részesüljön.

A Femibion® Babatervezés összetevőit különös gondossággal választottuk ki, kiemelt figyelemmel a folátbombára (Metafolin® és folsav), hogy segítse a babatervezés idején a folátigény biztosítását.
Raktáron
5 419 Ft
Részletek

Termékismertető:

A Femibion® Babatervezés egy 7 összetevőből álló speciálisan a tervezés időszakára kialakított étrend-kiegészítő, melynek legfontosabb összetevője - az 5 vitaminon és a jódon felül – a Folátbomba (Metafolin® és folsav), mellyel biztosíthatod a szükséges folátmennyiséget a babaváráshoz.

Speciálisan a babatervezés időszakára kialakított összetétel:

FOLSAV

Ez egy B-vitamin, amit a szervezet alakít át biológiailag aktív foláttá. A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és sejtosztódáshoz, a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Nem mindenki szervezete képes teljesen hasznosítani a folsavat.


METAFOLIN®

A Metafolin® egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható. A Metafolin® a Merck KGaA, Darmstadt bejegyzett márkája.
JÓD

A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.


B2-VITAMIN
Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.


B6- és B12- VITAMIN
Hozzájárulnak a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.


D3-VITAMIN
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a sejtosztódás folyamatában.


E-VITAMIN
Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


Adagolás:

Naponta egy tablettát a főétkezés során hideg folyadékkal ajánlott bevenni, mely kiegészíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


*A Femibion termékek étrend-kiegészítők, melyek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A kiegészítő folsav bevitel növeli az anya folátszintjét. Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője egyéb, például örökletes, tényezők mellett a velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának a magzatban. Ezért javasolt, hogy a nők napi 400 μg kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül. Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!