Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

ELYSIUM SZUNYOG ES KULLANCS RIASZTO ROLL 10ML
ELYSIUM SZUNYOG ES KULLANCS RIASZTO ROLL 10ML
1 299 Ft

ELYSIUM SZUNYOG ES KULLANCS RIASZTO ROLL 10ML

ELYSIUM SZUNYOG ES KULLANCS RIASZTO ROLL 10ML
ELYSIUM SZUNYOG ES KULLANCS RIASZTO ROLL 10ML
ELYSIUM SZUNYOG ES KULLANCS RIASZTO ROLL 10ML
Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó roll on terméke egy teljesen növényi alapú készítmény, mely megfelelő védelmet nyújt különböző rovarok (mint pl. kullancs, szúnyog, tetű, hangya, légy) ellen. Használata rendkívül praktikus, hiszen a golyós (roll on) kiszerelésnek köszönhetően anélkül tudjuk felvinni a bőrre, hogy utána kezet kellene mosnunk. Kapható a patikákban is, keresse kedvenc gyógyszertárában! OGYÉI regisztrált MDR termék.
Raktáron
1 299 Ft
Részletek

Termékismertető:

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó roll on egy olyan orvostechnikai eszköz, mely megfelelő védelmet nyújt különböző rovarok (mint pl. kullancs, szúnyog, tetű, hangya, légy) ellen, teljesen növényi alapú készítmény. Használata rendkívül praktikus, hiszen a golyós (roll on) kiszerelésnek köszönhetően anélkül tudjuk felvinni a bőrre, hogy utána kezet kellene mosnunk.

DEET-mentes termék

Az Elysium kullancs- és szúnyogriasztó termékcsaládjának minden termékét kizárólag természetes összetevők alkotják. A DEET tartalmú rovarriasztók ismert egészség- és környezetkárosító hatásaival szemben az Elysium termékei növényi alapon készülnek és teljesen vegyszermentesek.

Felhasználás:

Használat előtt rázza fel, vigye fel a ruha által nem takart területekre (kar, láb, nyak), majd hagyja megszáradni. Szükség esetén alkalmazza újra. A természetes összetevőknek köszönhetően már újszülött kortól is használható, azonban első lépésben mindenképp végezzen bőrpróbát, az organikus illóolajok is kiválthatnak allergiás reakciókat. Szobahőmérsékleten, száraz, hűvös helyen tárolja.

Tulajdonságai:

100%-ban természetes anyagokat tartalmaz
Kullancs, szúnyog, tetű, légy, hangya ellen
Növényi alapú
Vegyszermentes
GMO mentes
12 órás védelem
Állatkísérletek nélkül előállított és fejlesztett termék
Kiszerelés: 10 mlFigyelmeztetés!

Kizárólag külsőleges használatra! Kerülje a szemmel, szájjal, sebbel vagy irritált bőrrel való érintkezést. Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Gyermekek felnőtt felügyelete mellett használják.OGYÉI regisztrált MDR orvostechnikai eszköz (Nyilvántartási szám: HU/CA01/11579/2024)

Összetevők:
jojoba olaj (Simmondsia chinensis)
citronella olaj (Cymbopogon winterianus) - kullancsok, szúnyogok, legyek és hangyák ellen
geranium olaj (Pelargonium graveolens) - kullancsok, szúnyogok és tetvek ellen
borsmenta olaj (Mentha piperita) - szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
levendula olaj (Lavandula angustifolia) - kullancsok, szúnyogok, legyek, tetvek és hangyák ellen
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek