Rendeld házhoz és mi ingyensen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

AURECON FULGYERTYA OTODESINFITUM NATURAL 1PAR

Az Aurecon natural belső védőbetétet tartalmaz, égésideje hosszabb, ezáltal hatása is intenzívebb.

A gyertyából áramló hő átmelegíti a fülcimpa mikro rendszerét, hatással van a reflexzónákra, amelyek a stimuláció által jótékonyan befolyásolják a megfázásos betegségek lefolyását.

Elérhető kiszerelések
1 pár
Cikkszám
ND44182
Nincs raktáron
1 739 Ft
Részletek

Termékismertető:

Ellenjavallat:
A termék nem alkalmazható perforált dobhártya esetén, ill. ha a páciens a gyertya anyagára, vagy a benne levő hatóanyagokra allergiás. Nem ajánlott a termék használata fülgyulladás vagy fülkörnyéki allergia esetén.

Alkalmazás módja:
A karton körlapot húzza rá alulról a fülgyertyára és gyújtsa meg a gyertya szélesebb végét. A fülgyertyát csak a körlap ráhúzása után gyújtsa meg!
Helyezzük a fejet vízszintes helyzetbe és a gyertya vékonyabb végét tegye a fülbe. Ügyeljen arra, hogy a gyertya a megfelelő helyzetben legyen. A gyertya a használat alatt végig függőleges helyzetben legyen. Ne legyen megdőlve! A fülgyertya akkor van megfelelő helyzetben, ha kellemes pattogást vagy enyhe zúgást érez.


Amint a gyertya 2/3 része elég, amelynek minden esetben a karton körlap felett kell még lennie, vegye ki a fülből és oltsa el egy előre odakészített pohár vízben. A gyertya égésének időtartama 7-8 perc. Az Aurecon Natural fülgyertyák optimális hosszúsága 22 centiméter ±5%, kb. 15 miliméteres átmérővel a fülgyertya szélesebb végén.

A fülgyertyák használata után ajánlatos 15-30 percig pihenni.
Az Aurecon Natural fülgyertyák működése fizikális. A (vákuum) csökkentett nyomás (szívó-kémény hatás) és a gyertyában mozgó tűz vibráló hullámai gyengéden masszírozzák a fület. Ez kellemes meleg érzést okoz. A fül, a homlok és a orr melléküregeinek tájékán nyomáskiegyenlítődés történik. Ez a fizikális hatás - kellemes nyomás és nyugtató érzés-, főként a fül és a fej tájékán gyakran azonnal a használat után érezhető. A légzés könnyebbé válik, jobb és tisztább lesz az illatfelismerés.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek