Rendeld házhoz és mi ingyenesen kiszállítjuk már 19.990.-Ft felett.

Kövess minket!

Blog

Ismerd meg a tökéletes bőrápolás titkát a Cerave-vel!

Ismerd meg a tökéletes bőrápolás titkát a Cerave-vel!

Cerave – A hidratált, egészséges bőrért

Tapasztalja meg a Cerave bőrápolási termékek páratlan hatékonyságát, melyeket bőrgyógyászok fejlesztettek ki a tökéletes ápolás érdekében. Akár száraz, érzékeny, vagy problémás bőre van, a Cerave megoldást nyújt minden bőrtípus számára.

A Cerave története 2005-ben kezdődött, miután a szakértők észrevették, hogy számos bőrprobléma, például az akné, az ekcéma, a pikkelysömör és a száraz bőr esetén is van egy közös vonás: sérült a bőr védőrétege.

A bőrgyógyászok által kifejlesztett Cerave termékek ceramidokkal és hialuronsavval gazdagítva segítenek megújítani és megőrizni bőröd természetes védőrétegét. A ceramidok (vagy keramidok) a lipidek egy alcsoportja. A bőr felépítésének közel 50%-át adják, természetes védőrétegének alkotóelemei. A ceramidok alapvetően ragasztóként működnek. Segítenek összetartani a bőr sejtjeit, hogy a bőr védőrétege ép és teljes maradjon. Az ép bőrbarrier segít a nedvességet megtartani, míg a szennyeződéseket kívül tartani.

 

Legyen szó arctisztítóról, hidratálóról vagy testápolóról, a Cerave gyengéd formulái intenzív hidratálást nyújtanak akár 24 órán át. Az egyedülálló MVE technológia révén a hatóanyagok folyamatosan szabadulnak fel, így bőröd egész nap friss és ragyogó marad.

Próbáld ki a Cerave-t, és éld át a professzionális bőrápolás élményét minden használatkor. Bemutatjuk a legtöbbet értékesített Cerave termékeinket:

 

1. Cerave hidratáló testápoló krém 454g

Ismerd meg a Cerave Hidratáló Testápoló Krémet, a mindennapi bőrápolás elengedhetetlen társát! Ez a könnyed, mégis gazdag krém kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosítson a száraz és érzékeny bőr számára. A Cerave különleges formulája három esszenciális ceramidot tartalmaz (1, 3, 6-II), amelyek segítenek helyreállítani és megőrizni a bőr természetes védőrétegét. Emellett hialuronsavat is tartalmaz, amely segít megkötni a nedvességet a bőrben.

Az innovatív MVE technológiának köszönhetően a hatóanyagok fokozatosan szabadulnak fel, biztosítva a 24 órás hidratálást és komfortérzetet. A krém gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros vagy ragacsos érzetet maga után, így ideális mindennapi használatra az egész család számára. Parabénmentes, illatmentes és hipoallergén, így még a legérzékenyebb bőr számára is tökéletes választás.

2. Cerave SA bőrsimitíó hidratáló krém 340g

A Cerave SA Bőrsimító hidratáló krémet, amely kifejezetten a durva és egyenetlen bőr kezelésére lett kifejlesztve! Ez az innovatív krém gyengéden hámlasztja és hidratálja a bőrt, hogy az sima és puha legyen. A Cerave SA krém szalicilsavat és ureát tartalmaz, amelyek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket és elősegítik a bőr természetes megújulását.

A krém három esszenciális ceramiddal (1, 3, 6-II) is gazdagított, amelyek helyreállítják és erősítik a bőr védőrétegét, valamint hialuronsavat tartalmaz, amely mélyen hidratál és megköti a nedvességet. Az MVE technológia révén a hatóanyagok folyamatosan szabadulnak fel, így biztosítva a hosszan tartó hidratálást.

Az SA krém illatmentes, nem komedogén és hipoallergén, így még az érzékeny bőrűek számára is ideális. Könnyű formulája gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzetet maga után, és rendszeres használat mellett jelentősen javítja a bőr textúráját.

Próbáld ki a CeraVe SA bőrsimító hidratáló krémet, és élvezd a sima, hidratált és egészséges bőr érzését minden nap!

3. Cerave tisztító gél pattanásra 236 ml

Ismerd meg a Cerave pattanás elleni tisztító gélt, amely kifejezetten a pattanásokra hajlamos bőr kezelésére lett kifejlesztve! Ez az innovatív tisztító gél hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, felesleges faggyút és sminket, miközben gyengéden tisztítja és nyugtatja a bőrt. A Cerave tisztító gél szalicilsavat tartalmaz, amely segít megnyitni az eltömődött pórusokat és csökkenteni a pattanások megjelenését.

Az MVE technológia révén a hatóanyagok fokozatosan szabadulnak fel, így a bőr folyamatosan hidratált marad. Ez a tisztító gél illatmentes, nem komedogén és hipoallergén, így még az érzékeny bőrűek számára is ideális választás lehet. Könnyű formulája nem szárítja ki a bőrt, és mindennapi használatra is alkalmas, segítve a pattanások elleni küzdelmet anélkül, hogy irritációt okozna.

4. Cerave hidratáló habzó olajos tisztító

Ismerd meg a Cerave hidratáló habzó olajos tisztítót, amely különleges formulájának köszönhetően egyszerre tisztítja és hidratálja a bőrt! Ez a tisztító gyengéden, de hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminket is, miközben fenntartja a bőr természetes védőrétegét és hidratáltságát.

Három esszenciális ceramidot (1, 3, 6-II) tartalmaz, amelyek segítenek helyreállítani a bőr természetes védőrétegét. Emellett hialuronsavval gazdagított, amely intenzíven hidratál, és megköti a nedvességet a bőrben. Az innovatív MVE technológia révén a hatóanyagok fokozatosan szabadulnak fel, így hosszan tartó hidratálást biztosítanak. A tisztító formulája gyengéd, nem komedogén és illatmentes, így az érzékeny bőrűek számára is tökéletes választás. Használata után a bőr puha, sima és hidratált lesz anélkül, hogy feszülő vagy száraz érzetet hagyna maga után.

5. Cerave habzó tisztító

A Cerave habzó tisztító tökéletes megoldás a mindennapi arctisztításra! Ez a gyengéd, mégis hatékony tisztító gél kifejezetten normál és zsíros bőrre lett kifejlesztve, hogy alaposan eltávolítsa a szennyeződéseket, faggyút és sminket, miközben fenntartja a bőr természetes egyensúlyát.

A Cerave habzó tisztító szintén három esszenciális ceramidot (1, 3, 6-II) tartalmaz, amelyek segítenek helyreállítani és megőrizni a bőr védőrétegét. Emellett hialuronsavat is tartalmaz, amely segít megkötni a nedvességet a bőrben, és niacinamidot, amely nyugtatja a bőrt és javítja annak textúráját. Az egyedülálló MVE technológia révén a hatóanyagok fokozatosan szabadulnak fel, így hosszan tartó hidratálást biztosítanak. A tisztító habzó formulája mélyen tisztít, miközben kíméletes a bőrhöz, nem szárítja ki, és nem okoz irritációt. Illatmentes, nem komedogén és hipoallergén, így érzékeny bőrűek számára is ideális.

Szerezd be a Pirulafutárról a kedvenc Cerave termékeidet!