Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

Blog

Vichy Dercos samponok és ampullák a tökéletes hajért

Vichy Dercos samponok és ampullák a tökéletes hajért
Szép, egészséges hajkorona - ki ne álmodozna róla? Ha hajad a korona, akkor a Vichy Dercos samponok és ampullák az őt védő királyi pajzsok! Ülj le kényelmesen, fogd a teádat, és engedd, hogy elkalauzoljunk a Vichy samponok csodás birodalmába, ahol minden hajtípus megtalálja a számára tökéletes gondoskodást.

Vichy Dercos korpásodás elleni sampon érzékeny fejbőrre: a megújulás mestere

Ismered azt az érzést, amikor a korpásodás miatt nem érzed jól magad a bőrödben? A Vichy Dercos korpásodás elleni sampon érzékeny fejbőrre épp erre a problémára nyújt megoldást. Ennek a kíméletes formulájának köszönhetően már az első használattól kezdve eltávolítja a korpát, miközben nyugtatja a fejbőrt. A hatás akár hat hétig is tartó komfortérzetet biztosít.

Vichy Dercos Energy+ sampon: a hajhullás elleni hős

Hajhullással küzdesz? A Vichy Dercos Energy+ sampon a hősöd lesz ebben a harcban. A benne található szabadalmaztatott Aminexil molekulával felszerelve ez a Vichy sampon nem csupán tisztít, hanem energiával tölti fel a hajszálakat, segítve ezzel a hajhullás elleni küzdelmet.

Vichy Dercos sampon zsíros hajra: a frissesség forrása

Zsíros haj? Nincs többé gond! A Vichy Dercos sampon zsíros hajra egyedülálló formulájával segít megszabadulni még a legmakacsabb korpától is. A Selenium DS hatóanyaga a fejbőr egyensúlyának fenntartására tervezett, így a Vichy sampon zsíros hajra nem csak tisztít, hanem a fejbőr egészségét is támogatja.

Vichy Dercos Densi Solutions sampon: a hajdúsító csoda

Vastagabb, dúsabb hajat szeretnél? A Vichy Dercos Densi Solutions sampon kifejezetten azért jött létre, hogy napról napra segítsen fokozni a haj volumenét. A teljes Densi-Solutions program részeként ez a vichy sampon nem csupán tisztít, hanem erősebb, vastagabb hajkorona megteremtésében is segít.

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5: a hajerősítő ampullák

Végül, de nem utolsó sorban a Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 ampullák a hajhullás elleni küzdelem csúcsa. Ezek az ampullák minden egyes hajszálat a gyökerektől kezdve erősítenek, miközben a fejbőrt is nyugtatják. A könnyű, nem zsíros textúrájú ampullák kényelmesen alkalmazhatók, és azonnal hatnak.

Akár a korpa, hajhullás, zsírosodás elleni küzdelemről, vagy a hajdúsításról van szó, a Vichy Dercos samponok minden igényre megoldást nyújtanak. Fedezd fel a Pirulafutárnál a Vichy samponokat!