Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

Blog

Túlzott izzadással küzdessz?

Temesiné Dr Antal Bernadett
Túlzott izzadással küzdessz?

Mi okozhatja a túlzott izzadást és mit tudunk tenni ellene?!

Az izzadságot a bőr irha rétegében elhelyezkedő verejtékmirigyek termelik. Normális folyamat, hiszem a szervezet hőszabályozásához szükséges. Összetételét tekintve több mint 99%-a víz, de ezen kívül ásványi anyagokat és salakanyagokat is tartalmaz. Alapjában tehát szagtalan.

Mégis mitől lehet kellemetlen szagú a verejték?

A bőrön található különböző baktériumok okozzák az izzadság kellemetlen szagát. Ezek a baktériumok gyorsan elszaporodnak a nedves környezetben.

Az izzadás mértéke összetett folyamat eredménye. Szerepe van a hőmérsékletnek, páratartalomnak, stressznek, fizikai aktivitásnak stb. Extrém esetben óránként akár 2-4 liter verejték is termelődhet!

Egyes betegségek tünete is lehet a túlzott mértékű izzadás. Ilyen például a pajzsmirigy túlműködés, cukorbetegség, szív-és érrendszeri betegségek, klimax. Ha többször tapasztalunk extrém izzadásos tüneteket mindenképp forduljunk orvoshoz.

A Vichy golyós -és spray kiszerelésű dezodorjai egyesítik a hatékonyságot a kíméletességgel, még érzékeny bőrűek számára is. Egész napos izzadásgátló hatásuknak köszönhetően védenek a kellemetlen szagok ellen, hogy Ön minden körülmények között magabiztos lehessen.

Túlzott izzadás esetén érdemes megpróbálni a Vichy hosszan tartó izzadságszabályozó krémét 7 napos védelemmel. Az egész heti intenzív izzadtságot célozza. Hétről hétre folyamatosan szabályozza az izzadságot. A bőrön olvadó, nem zsíros, nem ragadós textúra. A dezodorok elérhetőek dupla csomag formájában, gazdaságos áron.