Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

     Kövess minket!

         

Blog

Őszi bőrszárazság? A Bioderma lesz a megoldás!

Őszi bőrszárazság? A Bioderma lesz a megoldás!

Ahogy a hűsítő őszi szellők belekóstolnak az arcodba, és az első hűvösebb estéken a pulcsik mélyéről előkerül a kedvenc kötött kardigánod, tudod, hogy nem csak a gardróbodnak, hanem a bőrápolási rutinodnak is itt az ideje egy kis frissítésre. Mert nem csak a lelked, a bőröd is kér egy kis extra gondoskodást! A Bioderma termékek hatékony támogatást nyújtanak bőrödnek ebben a kritikus időszakban. Olvass tovább egy szuper termékajánlóért!

Ah, az ősz! A természet színeiben tobzódó időszak, amikor is egy kis gondoskodást igényel a bőrünk. Nem, nem arról a régi, kiszáradt rózsaszín ajakbalzsamról beszélünk, amit az alsó fiókból ás elő az ember, hanem valami sokkal forradalmibbról, hatékonyabbról! Mielőtt a nagy hideg bekopogtatna, ismerkedj meg a bőröd legújabb őszi barátaival. A Bioderma Atoderm termékcsaládja nem csak a bőrszárazság ellen harcol, hanem egyben a bőr egészségéért is.
Készítsd fel bőröd az őszi-téli időszakra!

Bioderma Atoderm tusfürdő

Ami nem csak tisztít, de ápol is. Ezzel a tusfürdővel minden zuhanyzás után érezni fogod a különbséget. Az érzékeny bőrödet gyengéden öleli körbe, mintha csak egy puha takaróban bújnál. Emlékszel arra a kellemes, hidratált érzésre, amit a strand után éreztél a bőrödön? Most képzeld el, hogy ezt az érzést az ősz közepén is megélheted! A Bioderma tusfürdő nem csupán gyengéden tisztít, hanem abban is segít, hogy a bőröd visszanyerje azt a védelmező hidrolipid védőrétegét, amit a nyári napozás során elveszíthetett. Parabénmentes, szappanmentes és hipoallergén, ami már önmagában is nagyszerű, de az igazi varázslat az illatában rejlik.

Bioderma Atoderm Nutritive krém

Hidd el, ez a Bioderma hidratáló krém nem csak egy sima krém. Az avokádó és shea vaj kivonatok nem csupán táplálják a bőrt, hanem hidratálnak is, így duplán hatékonyak az őszi szellők és a fűtött szobák kiszárító hatása ellen. Elfelejtheted azt a ragacsos, zsíros érzetet, amit néhány krém okoz, mert az Atoderm Nutritive azonnal beszívódik és azonnali kényelmet biztosít. És mivel illatanyagmentes, még a legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatják.

Bioderma Atoderm ajakápoló balzsam

Az Atoderm ajakápoló balzsam nem csak egy egyszerű ajakbalzsam, hanem egy igazi mentőöv azoknak, akiknek az ajkai könnyen kirepedeznek és szárazzá válnak az őszi-téli hónapokban. Tápláló összetevői, mint az avokádóolaj és a shea vaj, mélyen hidratálják és regenerálják az ajkakat, hogy azok puhák és simák maradjanak, még a legzordabb időjárásban is.

Bioderma Atoderm kézkrém

Ha van valami, amit minden nőnek a táskájában kell tartania, az ez az Atoderm kézkrém! Egy igazi védőbástya a kéznek, ami az ősz során gyakran kiszáradhat. Ez a krém nem csupán intenzíven hidratál, hanem megerősíti a bőr természetes védőrétegét is. Az eredmény? Puhább, rugalmasabb bőr, amelynek nem okoz gondot a hűvösebb idő sem.


A bőröd megérdemli mindezt a kényeztetést. Ősszel az időjárás változásai mindennapi kihívást jelentenek bőrünknek, de a Bioderma Atoderm termékcsaláddal mindig egy lépéssel előttük járhatsz. Légy kész, és engedd, hogy a bőröd sugárzóan szép legyen!