Minden 19.990.- Ft feletti megrendelést INGYEN házhozszállítunk!

Kövess minket!

Aqualia Thermal

2termék 12

Vichy az egészség fontos, kedzje a bőrénél!

A Vichy Aqualia Thermal termékcsalád a Vichy márka innovációjának és bőrápolási szakértelmének kiváló példája, melyet kifejezetten a bőr hidratálására és frissességének megőrzésére terveztek. A Vichy, mint francia bőrápolási márka, híres a termálvíz alapú termékeiről.
Az Aqualia Thermal termékcsalád alapját a Vichy termálvize képezi, melyet a franciaországi Vichy városában található forrásból nyernek. Ez a termálvíz gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek elősegítik a bőr hidratálását és megnyugtatását.


A Vichy Termálvíz egy népszerű arcápolási termék, amely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, és kifejezetten az érzékeny bőr ápolására lett kifejlesztve.


Jellemzői:


Ásványi anyagokban gazdag: A Vichy Termálvíz olyan ásványi anyagokban gazdag, mint a kalcium, a magnézium és a cink, amelyek segítenek hidratálni, nyugtatni és védeni a bőrt.


Nyugtató hatás: Az érzékeny bőrre kifejlesztve a Vichy Termálvíz enyhíti az irritációt és a bőrpírt, valamint segít csökkenteni a bőr érzékenységét.


Frissítő és hidratáló: A könnyű permet formájában könnyen felszívódik a bőrbe, frissítve és hidratálva azt anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos lenne.


Napozás utáni ápolás: Ideális választás lehet napozás után a bőr nyugtatására és hidratálására, valamint a napozás okozta bőrirritáció enyhítésére.


Smink fixálás: A Vichy Termálvíz használata smink felvitele előtt vagy után is javasolt, hogy segítsen fixálni a sminket és frissítse az arcbőrt.


Fontos megjegyezni, hogy a Vichy Termálvíz nemcsak az arcra használható, hanem a test más területeire is alkalmazható, így teljes testápolási rutin részévé válhat. Használata egyszerű: permetezd az arcodra vagy a kívánt területre, majd hagyjuk megszáradni, vagy finoman töröld le egy puha törölközővel.


Az Aqualia Thermal termékekben a termálvíz mellett más hatóanyagok is szerepelnek, amelyek célzottan működnek együtt a bőr optimális hidratáltságának és frissességének eléréséért. A Vichy innovatív MVE technológiáját (Multivesicular Emulsion) alkalmazva a termékek hatóanyagai fokozatosan szabadulnak fel, biztosítva a folyamatos hidratálást és táplálást.
Az Aqualia Thermal hidratálók különféle formulákkal érhetők el, hogy kielégítsék az egyéni bőrtípusok és igények változatosságát. Ezek a hidratálók segítenek megerősíteni a bőr védőgátját, minimalizálni a vízvesztést, és hosszan tartó hidratáltságot biztosítani. A termékek nem csak felszíni hidratálást nyújtanak, hanem mélyen behatolnak a bőrbe, így az azonnali és hosszú távú eredményeket egyaránt garantálják. Az enyhe és friss illatok, valamint a könnyű textúrák segítik a mindennapi használatot, miközben a bőrön hagyják a Vichy sajátosan sima és üdítő érzetét. A termékek különféle bőrproblémákra is alkalmazhatók, beleértve a szárazságot, a feszülést és az érzékenységet.